Süper Lig Puan Durumu | Toplu Maç Sonuçları ve 28. hafta fikstürü (Lider kim?)

Süper Lig Puan Durumu | Toplu Maç Sonuçları ve 28. hafta fikstürü (Lider kim?)

SPOR Haberleri

Süper Lig puan durumu ve Toplu Maç Sonuçları haberimizde. Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçları cuma günü oynanan karşılaşmada Başakşehir Yeni Malatyaspor'u tek golle geçti ve puan durumu 59 oldu. Liderliği maç fazlası ile geri alan Başakşehir, Galatasaray kendi maçını oynayıp 3 puanı alamazsa haftayı lider kapatacak. Süper Lig puan durumu, toplu maç sonuçları ve 28. hafta fikstürü ile ilgili tüm detayları sizler için derledik...

Süper Lig'in 28. haftası şampiyonluk yarışındaki ekiplerden Medipol Başakşehir ve ligde 9. sırada bulunan Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte başladı. 28.hafta başlamadan önce Süper Lig'de haftaya lider giren takım Galatasaray'ın 1 puan gerisinde bulunan Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u Hollandalı yıldızı Elia'nın golüyle 1-0'lık skorla yenerek ligde maç fazlasıyla lider oldu. Beşiktaş ise evinde ağırladığı Göztepe'yi 5-1'lik farklı bir skorla geçerek liderlik yarışını sürdürdü. Fenerbahçe ise karşılaştığı Osmanlıspor'u 2-0 yenerek puanını 54'e yükseltti. 

İŞTE SÜPER LİG PUAN DURUMU VE HAFTANIN FİKSTÜRÜ
Süper Lig Puan Durumu | Toplu Maç Sonuçları ve 28. hafta fikstürü (Lider kim?)

6 Nisan Cuma

Medipol Başakşehir - Yeni Malatyaspor: 1 - 0

7 Nisan Cumartesi

Kardemir Karabükspor 1-2 Antalyaspor
Trabzonspor 4-0 Kayserispor
Beşiktaş 5-1 Göztepe

8 Nisan Pazar

Atiker Konyaspor 5-0 Sivasspor
Alanyaspor 3-1 Akhisarspor
Bursaspor 0-1 Kasımpaşa
Fenerbahçe 2-0 Osmanlıspor

9 Nisan Pazartesi

Gençlerbirliği - Galatasaray

BAŞAKŞEHİR MAÇ FAZLASIYLA LİDER
Başakşehir'e galibiyeti getiren tek gol, karşılaşmanın 18. dakikasında Eljero Elia'dan geldi. Golün asisti ise Süper Lig'in asist kralı Edin Visca'dan geldi. Edin Visca, bu sezon Süper Lig'de bu sezonki 14. asistini yaptı.

Bu sonucun ardından Başakşehir, üst üste 3. galibiyetini aldı ve puanını 59'a yükseltip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Yeni Malatyaspor ise son 4 maçında 3. kez mağlup oldu ve 37 puan ile 9. sırada kaldı. Süper Lig'in 29. haftasında Başakşehir, deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Yeni Malatyaspor ise sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak.

Süper Lig Puan Durumu | Toplu Maç Sonuçları ve 28. hafta fikstürü (Lider kim?)

Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Mehmet Kısal

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Mahmut Tekdemir, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci (Dk. 90+1 Gökhan İnler), Visca, Arda Turan, Elia (Dk. 85 Kerim Frei), Adebayor (Dk. 72 Bajic)

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Chebake, Mina, Sadık Çiftpınar, Cissokho (Dk. 64 Gilberto), Murat Yıldırım, Pereira (Dk. 77 Eren Tozlu), Aytaç Kara, Rahman Buğra Çağıran, Adem Büyük (Dk. 85 Berk Yıldız), Boutaib

Gol: Dk. 18 Elia (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 81 Adem Büyük (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 90+3 Kerim Frei (Medipol Başakşehir)

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...