HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fatih Terim Fenerbahçe tezahüratını duyunca bakın ne yaptı?

Düzenleyen: /
Fatih Terim Fenerbahçe tezahüratını duyunca bakın ne yaptı?
Fatih Terim, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın FIBA Eurocup finalinde İtalyan Reyer Venezia'yı 90-68 mağlup ettiği ilk maçı, Fatih Terim, kızı Merve Çetin Terim ve Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Oktay Mahmuti ile birlikte izledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise maçı locada TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve FIBA Başkanı Turgay Demirel ile birlikte takip etti.

Fatih Terim maçın heyecanıyla bazı pozisyonlarda ayağa kalkarak hakeme itirazda bulundu. Maçın sonlarına doğru Sinan Erdem'de tribünleri dolduran Galatasaray taraftarı, 'Ayağa kalkmayan Fenerli olsun' şeklinde tezahürat yaptı. Bu tezahüratın ardından Fatih Terim de salonu dolduran binlerce Galatasaraylı gibi ayağa kalkarak bir süreliğine tezahürata eşlik etti. Galatasaray'ın file bekçici Fernando Muslera da karşılaşmayı eşiyle birlikte takip etti.

Eurocup fnalinde rövanş maçı 18 Nisan Çarşamba günü Venedik'te bulunan Palasport Taliercio'da oynanacak. Şampiyonluk için Galatasaray'a 21 sayı ve aşağısında mağlubiyet bile yetecek.

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...