Bize iki kupa yakışır

Bize iki kupa yakışır

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı kulübün 1 numarası, hem ligde, hem de kupada zafere uzanmanın hayallerini kuruyor. Derbi öncesi futbolculara seslenen Başkan, “Ligin en iyi takımısınız” dedi

Murad Tamer

Yarınki dev F.Bahçe kupa derbisi öncesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dün akşamki idmanın ardından futbolcularla bir araya geldi, çifte zafer istedi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde büyük başarılar yaşadıklarını ve yoğun fikstür sebebiyle sezonun ilk yarısında ligde istedikleri performansı gösteremediklerini belirten Orman, futbolcularıyla yaptığı konuşmada “Fikstür sıkışmayınca ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyorsunuz. Sadece maçlarınızı kazanmakla kalmıyor, ligin en iyi futbolunu da sahaya yansıtıyorsunuz ve herkesin takdirini kazanıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Soğukkanlı olun
Hem ligde, hem de kupada şampiyonluk yaşayacaklarına inandığını da sözlerine ekleyen Fikret Orman, “En önemlisi sizin bunu başaracağınızdan eminim. Çünkü siz ligin en iyi takımısınız” diyerek futbolcularına moral dopingi yaptı. İlk maçtaki gerginliğe dikkat çeken Orman, “Sizlerden ricam, tahriklere kapılmadan, Beşiktaş’a yakışır bir şekilde mücadele etmeniz. Ligde önümüzdeki 5 maç çok önemli. Bu karşılaşmalarda hepinize ihtiyacımız olacak. Sahaya çıktığınızda galibiyetten başka düşünceniz olmasın” diyerek futbolcularını uyardı.

Quaresma 1 numara!
Bayern Münih forması giyen Mats Hummels, sosyal medya hesabından bir takipçisinin “Aktif olarak oynayan en iyi 3 futbolcu hangisi” sorusuna “Söylemesi zor ama Quaresma bir numara” cevabını verdi. Hummels, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’la karşılaştıkları maç sonrası Quaresma’nın formasını istemişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...