Ortalığı karıştıran paylaşım!

Düzenleyen:
Ortalığı karıştıran paylaşım!

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı çıkan olaylar nedeniyle tatil edilirken sarı lacivertlilerin eski kalecisi Ertuğrul Taşkıran'dan olay bir paylaşım geldi.

Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından sarı lacivertli kulübün eski kalecisi Ertuğrul Taşkıran’dan tartışma çıkaracak bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve sezon başında Boluspor’a transfer olan 28 yaşındaki kaleci, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçına göndermede bulunan bir paylaşım yaptı.

Instagram hesabından 2014-15 sezonunda oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçında kafasına isabet eden cisim sonrasında kanlar içinde kaldığı bir fotoğrafını paylaşan Taşkıran, “Tribünden atılan cisimle kafamda açılma oldu. 2. uzatma devresi olmasına rağmen kafama bandaj yapıldı ve hakem maçı devam ettirdi” ifadelerini kullandı.

Sivasspor’da kiralık olarak oynadığı dönemle ilgili paylaşımda bulunan Ertuğrul Taşkıran, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını tatil eden hakem Mete Kalkavan’ın o dönemde böyle bir karar vermemesine imada bulundu.

Ortalığı karıştıran paylaşım!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...