HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bu işte bi terslik var

Düzenleyen: /
Bu işte bi terslik var
Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

Net fırsatları da yakalayan, direğe de takılan, oyun üstünlüğü de elinde olan bordo-mavililerdi, 8 önemli fırsat değerlendirilemedi. Sivasspor ise az ve öz geldi, 4 isabetli şutun 2’si golle sonuçlandı

Uğur Aktan

Karadeniz’de “fırtına” vardı ama “yalan rüzgârına” döndü. Maça Onur Kıvrak’ın sakatlığı nedeniyle kalede genç kaleci Uğurcan Çakır ile başlayan bordo-mavili takım 16’da gole yaklaştı ama Burak’ın yakın mesafeden şutunda Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural gole izin vermedi. 20’de bu kez sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Burak’ın pasıyla topla buluşan Novak’ın şutu Auremir’e çarpınca Rıza Çalımbay’ın takımı önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. 44’te Olcay’ın şutu direnten dönerken, 45+2’de Auremir’in ortasına iyi yükselen Hakan Arslan genç kaleci Uğurcan’ı mağlup etti ve ilk yarı 1-0’lık Sivasspor üstünlüğüyle sona erdi.

Son söz Kone’den
İkinci yarıya beraberlik golü için atak bir futbolla başlayan Trabzonspor, 50’de gole çok yaklaştı. Yusuf Yazıcı’nın soldan ortasında ceza sahasında son derece müsait bir pozisyonda olan Burak Yılmaz istediği vuruşu yapamadı. 65’te Abdülkadir ceza sahası dışından etkili vursa da günün başarılı ismi Ali Şaşal bir kez daha kalesini gole kapadı. 67’de savunmanın arkasına sarkmasının ardından çektiği şut kaleyi bulmayan Burak, 77’de bu kez fileleri bulsa da ofsayt bayrağı kalkmıştı. Son bölümde yüklenen Trabzonspor karşında büyük boşluklar bulan Sivasspor, 90’da kontra atakla hızlı çıktı ve Kone direğin de yardımıyla maçın skorunu ilan etti: 2-0.     

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...