HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Akhisarspor 1-1 Göztepe maçı özeti ve golleri izle | Akhisar Göztepe maçı kaç kaç biti?

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Akhisarspor 1-1 Göztepe maçı özeti ve golleri izle | Akhisar Göztepe maçı kaç kaç biti?
Akhisarspor Göztepe Maçı Özeti Golleri İzle, Akhisar Göztepe Maçı Özet İzle, Akhisarspor Göztepe Maçı Golleri İzle, Akhisarspor Maçı Özeti İzle, Göztepe Maçı Kaç Kaç Bitti, Göztepe Maçı Özeti Ve Golleri İzle, Göztepe Maçı Golleri İzle, Haber

SPOR Haberleri

Akhisarspor Göztepe maçı özeti ve golleri haberimizde. Süper Lig'in 30. haftasında Akhisarspor, Göztepe'yi konuk etti. Peki Akhisarspor Göztepe maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Akhisarspor Göztepe maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili detaylar haberimizde. Süper Lig'in 30. haftasında Göztepe, Akhisarspor'a konuk oldu. Düşme hattından uzaklaşıp yukarı tırmanmak isteyen Akhisarspor, evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Akhisar'ın golü Muğdat Çelik'ten gelirken, Göztepe'nin golü Nabil Ghales'ten geldi. Ev sahibi ekip puanını 35'e yükseltirken, Göztepe ise 44 puana ulaştı. Peki Akhisar Göztepe maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

AKHİSARSPOR GÖZTEPE MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 Akhisarspor 1-1 Göztepe 

Muğdat Çelik'in maçın henüz başında 3. dakikada bulduğu golle Akhisar, Göztepe karşısında 1-0 öne geçiyor...

Nabil Ghales 15. dakikada topu ağlarla buluşturuyor.

Akhisarspor Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

22 Nisan Pazar günü saat 16:00'da başalyan mücadele mücadele beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlandı. Karşılaşmanın özeti ve golleri ise turkiyegazetesi.com.tr'de.

Akhisarspor'da Göztepe maçı hazırlıkları

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Buruk:"Göztepe maçında bazı değişiklikler yapabiliriz, oyuncuları takip edeceğiz, yorgunluk ve sakatlık durumlarını gözden geçirip ona göre elimizdeki en iyi, en sağlıklı ve sağlam 11 ile çıkmaya çalışacağız"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor, 22 Nisan Pazar günü sahasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmana koşuyla başlayan yeşil-siyahlı futbolcular, daha sonra 5'e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptı.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Buruk, Türkiye Kupası'nda finale ulaşan takım olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Hafta sonu Göztepe ile önemli bir maç oynayacaklarını anlatan Buruk, şöyle konuştu:

"Şu an için sadece finale çıktık, bu bizim için çok önemli ama Türkiye Kupası finalinden önce bu hafta kendi sahamızda Göztepe ile oynayacağımız, ikinci bir final daha var. Ligdeki durumumuza baktığımızda 33 puanı erken bulduk sonra 34 puana çıktık ama son haftalardaki istemediğimiz sonuçlar bizi farklı düşüncelere itiyor. Ama özelikle bu kupa maçının moraliyle final maçına da odaklanmamız gerekiyor. Bu hafta Göztepe ile oynayacağımız karşılaşma bizim için çok önemli ve değerli. Kendi sahamızda seyircimizin desteği ile biz de tüm çabamızı ortaya koyarak, bu maçın en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu karşılaşmayı kazanırsak ileriye daha umutla bakacağız. Kazanmakla lig bitmiyor ama bizim için çok önemli ve kritik bir maç olacak."

Buruk, oyuncuların performanslarını yakından takip ettiklerine dikkati çekerek, "Göztepe maçında bazı değişiklikler yapabiliriz, oyuncuları takip edeceğiz, yorgunluk ve sakatlık durumlarını gözden geçirip ona göre elimizdeki en iyi, en sağlıklı ve sağlam 11 ile çıkmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Bu arada, sakatlığı bulunan Serginho, Bilal Kısa ve Soner Aydoğdu antrenmanda yer almadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...