HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Liverpool 5-2 Roma Maçı Özeti ve golleri izle | Liverpool, Roma maçı skoru özeti VİDEO

Düzenleyen:
ÖZET İZLE: Liverpool 5-2 Roma Maçı Özeti ve golleri izle | Liverpool, Roma maçı skoru özeti VİDEO
Roma, Liverpool, Liverpool Roma Özeti Ve Golleri, Liverpool Özeti İzle, Liverpool Roma Golleri İzle, Liverpool Roma Maçı Özeti Ve Golleri İzle, Liverpool Roma Maçı Geniş Özeti İzle, Roma Maçı Özetini İzle, Roma Maçı Golleri, Haber

SPOR Haberleri

Liverpool Roma maçı özeti ve golleri izle linki bu haberde. Liverpool, Roma ile Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında karşılaştı. Liverpool, karşılaşmayı 5-2 kazanarak büyük bir avantaj elde etti. Öte yandan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli oyuncumuz Cengiz Ünder, ikinci yarının başında yerini Patrik Schick'e bıraktı. Peki Liverpool Roma maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Liverpool Roma maçı özeti ve golleri izle linki burada. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Cengiz Ünderli Roma, Premier Lig ekibi Liverpool ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmayı kendi evinde 5-2 kazanan Liverpool, final yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. Öte yandan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Cengiz Ünder, ikinci yarının başında yerini Patrik Schick'e bıraktı. Liverpool'un gollerini Salah(2), Firmino(2) ve Mane attı. Roma'nın golleri ise Boşnak yıldız Edin Dzeko ve Perotti'den geldi. Eşleşmenin ikinci maçı 2 Mayıs'ta oynanacak. Peki Liverpool Roma maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

LİVERPOOL ROMA MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

LİVERPOOL 5-2 ROMA [GENİŞ ÖZET]

85'GOL! Diego Perotti takımı adına penaltıyı gole çeviriyor.

81'GOL! Dzeko farkı 4'e indirmeyi başardı.

69'GOL! Roberto Firmino topu ağlara gönderiyor!

61'GOL! Liverpool'da Firmino skoru 4-0'a getiriyor. 

56'GOL! Sadio Mane, farkı 3'e çıkarıyor.

45'GOL! Mohamed Salah skoru 2-0'a getiren golü atıyor.

36'GOL! Mohamed Salah Liverpool takımını öne geçiren golü atıyor.Liverpool 1-0 öne geçti

19'Liverpool takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim James Milner.
19'Orta saha çizgisine yakın bir noktada Georginio Wijnaldum, Radja Nainggolan tarafından faule maruz kalıyor.
18'Roma adına şanssız an Aleksandar Kolarov tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor
18'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alessandro Florenzi ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
18'Alessandro Florenzi ile Roma takımı köşe vuruşu kullanacak.
18'Liverpool takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Alex Oxlade-Chamberlain çıkıyor ve yerine Georginio Wijnaldum oyuna giriyor.
18'Sağ çaprazdan Alessandro Florenzi ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
14'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Aleksandar Kolarov ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
12'Roma takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Federico Fazio.
12'Hakem, Mohamed Salah tarafından yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.
10'Roma takımından Alessandro Florenzi sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
10'Roma, Daniele De Rossi ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
10'Radja Nainggolan, Virgil Van Dijk tarafından faulle durdurulduğu için Roma orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
8'Radja Nainggolan ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
8'Alex Oxlade-Chamberlain, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Alisson Becker kurtarıyor.
7'Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasının sağ köşesinde ofsayta düşen oyuncu Cengiz Ünder
7'Roma, Daniele De Rossi ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
6'Sadio Mane ile Alessandro Florenzi arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Sadio Mane.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Roma takımı oyuna başlayacak.
5'Ceza sahası içinde topla buluşan Roberto Firmino, penaltı noktası çevresinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
3'Ceza sahası içinde topla buluşan Mohamed Salah, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Alisson Becker kurtarıyor.
2'Kevin Strootman, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Loris Karius kurtarıyor.
1'Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

İLK 11'LER

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson, Milner, Oxlade-Chamberlain, Henderson, Salah, Mane, Firmino.

Roma: Alisson, Fazio, Manolas, Jesus, Florenzi, De Rossi, Strootman, Kolarov, Cengiz Ünder, Nainggolan, Dzeko

LİVERPOOL - ROMA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İngiltere temsilcisi Liverpool, 24 Nisan Salı günü TSİ 21.45'te başlayan mücadelede İtalya'nın Roma takımını Anfield Road Stadı'nda ağırlıyor. Dev karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych düdük çalıyor. Şampiyonlar Ligi Yarı Final Liverpool-Roma mücadelesi saat 21.45'ten itibaren TRT1 ve trtspor.com.tr'den canlı yayınlanıyor. Bu maçı online izlemek isteyenler haberimizdeki linki kullanabilirler.

CENGİZ ÜNDER "FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ"

Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istediklerini söyledi. Liverpool ile karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçı öncesi konuşan Cengiz Ünder "Bu, şu an için elde ettiğim en büyük başarı ama benim için yeterli değil. Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istiyoruz, bu bizim için çok önemli. Roma'da hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum, umarım kazanırız ve finale gideriz." değerlendirmesinde bulundu.

34 YIL SONRA LİVERPOOL - ROMA MAÇI

Roma, bu akşam karşılaşacağı Liverpool'dan 34 yıl önceki maçın rövanşını almak istiyor. Roma, tarihinde ilk kez 1980 yılında Şampiyonlar Ligi'nde finale kalmıştı. Fakat o maçta rakibi Liverpool'a yenilen Roma, kupayı müzesine götüremedi. Şimdi bu maçın rövanşını almak için bir fırsat çıktı. Liverpool ile Roma, bu akşam Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında karşı karşıya gelecekler.

Avrupa arenasında iki takım arasında daha önce 5 karşılaşma yapıldı. Bu maçların ikisi beraberlikle sonuçlanırken, ikisini Liverpool, birini ise Roma kazandı. Bu maçlarda Liverpool 5, Roma ise 2 gole imza attı.

İki takım arasındaki en önemli karşılaşma ise 1984 yılında oynandı. Organizasyonun o zamanki adı Avrupa Kupası finalinde Roma Olimpiyat Stadı'nda karşılaşan iki takım arasındaki mücadelenin normal süresi, 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Uzatmalarda gol olmayan mücadeleyi Liverpool, penaltı atışları sonunda 4-2 kazanarak kupayı müzesine götürdü. Roma ise Şampiyonlar Ligi'nde finale kalma başarısını bir daha tekrarlayamadı.

SALAH ESKİ TAKIMINA KARŞI

Sezon başında 42 milyon avro bonservisi bedeli karşılığında Roma'dan transfer edilen Mısırlı yıldız oyuncu Muhammed Salah ise Liverpool'un en önemli kozu olarak öne çıkıyor. Muhammed Salah, geçtiğimiz günlerde İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) tarafından verilen Premier Lig'de yılın oyuncusu ödülünü kazandı.

Bu sezon Premier Lig'de attığı 31 golle Liverpool'u sırtlayan ve "altın ayakkabı" ödülünün favori adayları arasında yer alan kanat oyuncusu, eski takımına karşı mücadele etmenin heyecanını yaşayacak.

LİVERPOOL - ROMA MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Liverpool: Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mané

Roma: Alisson Becker; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; De Rossi, Strootman, Nainggolan; Perotti, Džeko, Ünder

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...