Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantepspor’un yeni başkanı yazı-tura ile belirlendi

Düzenleyen:
Gaziantepspor’un yeni başkanı yazı-tura ile belirlendi

SPOR Haberleri

Gaziantepspor'da bu yıl üçüncü kez yapılan olağanüstü genel kurulda adayların oy oranı eşit çıkınca, yeni başkan yazı tura yapılarak belirlendi.

Gaziantepspor 3. Olağan Genel Kurulu 9 Mayıs’da yapılması kararı alınmış, çoğunluk sağlanamayınca 12 Mayıs’ta yapılması kararı alınmıştı. Celal Doğan Tesisleri’nde yapılan kongre saat 15.30 sıralarında başladı.

Kongrede seçimde aday olan Mehmet Kızıl ve Hasan Şahin başkanlığa aday oldu. Toplam 104 kişinin katıldığı kongrede her iki aday da 52 oy alınca başkan seçilemedi. Tüzükte bu tür durumlar için belirgin bir madde olmadığı için divan kurulu kararıyla yazı-tura yapıldıktan sonra yeni başkan Hasan Şahin oldu.

Şahin, yaptığı açıklamada, başkanlığının kente hayırlı olmasını diledi. Amaçlarının takımı tekrar eski günlerine kavuşturmak olduğunu belirten Şahin, “İlk önce yapacağımız iş FIFA’dan bize ceza gelmemesi için dosyaları çözeceğiz. İnşallah ilk olarak bunu başarırız. Bu takım bu şehrin en büyük markası. Bunun bilincinde hareket edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Spor Toto 1. Lig’i son sırada tamamlayan Gaziantepspor, 2. Lig’e düşmüştü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...