HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Real Madrid 3-1 Liverpool Maçı Özeti İzle | Real, Liverpool Maçı skoru özeti VİDEO

Düzenleyen: /
Özet İzle: Real Madrid 3-1 Liverpool Maçı Özeti İzle | Real, Liverpool Maçı skoru özeti VİDEO
Real Madrid Liverpool Maçı Özeti Golleri İzle, Real Madrid Liverpool Özeti İzle, Şampiyonlar Ligi Finali Geniş Özeti İzle, Liverpool Maçı Özeti Gollerini İzle, Liverpool Real Madrid Maçı Golleri İzle, Real Madrid Liverpool Özeti, Real , Haber

SPOR Haberleri

Real Madrid Liverpool maçı özeti ve golleri izle linki haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile Liverpool karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Real Madrid, üst üste 3. kez Avrupa'nın en büyüğü oldu. Peki Real Madrid Liverpool maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Real Madrid Liverpool maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili aradıklarınız haberimizde. Şampiyonlar Ligi final maçında Real Madrid ile Liverpool, Kiev'de karşı karşıya geldi. Geçen senenin şampiyonu Real Madrid, ünvanını devam ettirerek üst üste 3. kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Liverpool'un flaş ismi Muhammed Salah ise karşılaşmanın 31. dakikasında sakatlanarak yerini Lallana'ya bırakmak zorunda kaldı. Real Madrid'in golleri Benzema ve Bale'den geldi. Liverpool'un tek golü ise Sadio Mane'den geldi. Peki Real Madrid Liverpool maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

REAL MADRİD LİVERPOOL MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İLK 11'LER

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, Isco, Ronaldo, Benzema

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Wijnaldum, Salah, Mané, Firmino

Liverpool'a büyük şok!

Liverpool ilk ve zorunlu oyuncu değişikliğini yaptı. Sakatlanan Mohamed Salah çıktı ve yerini Adam Lallana'ya bıraktı.

Real Madrid Liverpool maçı saat kaçta, hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi final karşılaşması, Ukrayna'nın Kiev kentinde 26 Mayıs Cumartesi günü TSİ 21.45'te başlayacak. Karşılaşmanın TRT 1 ekranlarında olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar tg.com.tr'de...

REAL MADRİD FİNALE NASIL GELDİ?

İspanyol ekibi H Grubu'ndan ikinci sırada çıktı. Real Madrid daha sonra son 16 turunda PSG'yi 3-1 ve 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Juventus'u geçen real Madrid, yarı finalde ise Bayern Munih'i eleyerek adını finale yazdırdı.

LİVERPOOL FİNALE NASIL GELDİ?

Liverpool bu sezon Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndan lider çıktı. İngiliz ekibi son 16 turunda Liverpool'u, çeyrek finalde Manchester City'i ve yarı finalde Roma'yı eleyerek finale yükseldi.

Real Madrid ile Liverpool 6. randevuda

Real Madrid ile Liverpool, oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde aralarındaki 6. karşılaşmaya çıkacak. Kupayı en fazla kazanan takım unvanını elinde tutan Real Madrid, son 5 yılda 4’üncü, toplamda 13. kez şampiyon olmak istiyor. Liverpool ise 2005’ten bu yana ilk, toplamda 6. defa kupanın sahibi olmaya çalışacak. Kiev’e unvanını korumaya gelen Real Madrid ile 2007’den beri ilk kez adını finale yazdıran Liverpool, daha önce 5 defa karşılaştı. Bu maçların 3’ünü Liverpool, 2’sini Real Madrid kazandı. Liverpool 6, Real Madrid ise 4 gol attı.

İkinci Real Madrid-Liverpool finali

Daha önce Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası olarak düzenlenen, 1992-93 sezonunda ise UEFA Şampiyonlar Ligi adını alan turnuvanın tarihinde 2. kez Real Madrid-Liverpool finali oynanacak. Taraflar arasındaki tek final karşılaşması, 1981’de Fransa’nın başkenti Paris’te yapıldı. Alan Kennedy’nin 81. dakikadaki golüyle sahadan 1-0 ayrılan Liverpool, kupayı müzesine götürdü. Liverpool maçı, Real Madrid’in kaybettiği son Şampiyonlar Ligi finali oldu. Real, 1981’den sonra çıktığı 6 finali (1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017) de kazandı.

Goller Salah ve Firmino’dan

İngiliz ekibinin bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki en golcü futbolcuları Muhammed Salah ve Roberto Firmino oldu. Liverpool’daki ilk yılında birçok rekora imza atan ve çok sayıda ödül kazanan Mısırlı futbolcu Salah ile Brezilyalı yıldız Firmino, play-off turundan itibaren Liverpool formasıyla 11’er gol kaydetti. İngiliz ekibinde Sadio Mane 9, Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can 3, Alex Oxlade-Chamberlain 2 gol buldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...