HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Forma yetmez

Düzenleyen: /
Forma yetmez
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

“Öyle ‘Yönetim kötü, antrenör kötü’ demekle olmaz. Forma alıyorlar, teşekkür ederiz ama bütçedeki açığı taraftar kapatamazsa hiçbir ilerleme kaydedemeyiz”

M. EMİN ULUÇ

Yıldırım’ı tanımamışım
Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, Bodrum’da sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi. Antik Tiyatro’da Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda taraftarla buluşan Koç, başkan Aziz Yıldırım’ı hedef aldı. Yıldırım’ın kendisini kapalı kapılar ardında “FETÖ’cü” olarak nitelendirdiğini belirten Koç, “Bugüne kadar başkanımızı hiç tanımamışım. Ama o da beni tanımamış ki Fenerbahçe için gözümü ne kadar karartabileceğimi fark etmemiş” şeklinde konuştu. Öte yandan futbol takımının sistemini baştan aşağı değiştireceğini belirten Koç, “Altı kişilik scout ekibimiz 100 kişilik bir oyuncu havuzu oluşturdu ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda gerekli hamleleri yapacağız” dedi. Fenerbahçe’nin tarihinde ilk defa şampiyonluk sayısında iki şampiyonluk geriye düşmesini de değerlendiren başkan adayı, “Bu hiçbir Fenerbahçelinin kabul edebileceği bir şey değil. Her başarısızlığı 3 Temmuz’a bağlamak bizi olumsuz etkiliyor” ifadelerini kullandı.

SUNUMDAN...
Aziz Yıldırım’ın 20 yıllık başkanlık dönemde, kazanılan sportif başarılar ile yapılan tesisleşme yatırımlarını anlatılırken, kulübün mali yapısının 10 kat büyüdüğü savunuldu.
Yeni dönemde bütün branşlarda her sezon Avrupa’nın ilk 8 takımı arasında yer alınması, 2023’te gelirlerin yüzde yüz arttırılması gibi hedeflerin olduğu vurgulandı.
“Fenerbahçe ekolünün” oluşturulacağı ve Avrupa’nın ilk 10 kulübü arasına girileceği iddia edilen sunumda, “Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi”ne de vurgu yapıldı.
“Futbol Yatırımları AŞ” adından bir oluşum kurulacağı ve buraya 5 tane İstanbul’dan pilot takımın katılacağı aktarıldı.
Basketbolda teknik ve sporcu kadrosunun korunacağı, voleybolda ise yabancı oyuncu transferi altyapı sayesinde en aza indirileceği belirtildi.
FB TV’nin dışında sadece Fenerbahçelilere değil tüm sporseverlerin ilgisini çekeceği yeni bir dijital spor kanalının kurulacağı da sunumda yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...