HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Kiev'de bomba paniği

Düzenleyen: /
Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Kiev'de bomba paniği
Kiev, Bomba, Şampiyonlar Ligi, Haber

SPOR Haberleri

Real Madrid ile Liverpool arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali öncesi Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bomba ihbarı...

Real Madrid ile Liverpool arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali öncesi Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bomba ihbar yapıldı. 5 metro istasyonunda bomba olduğu söylendiği için metro istasyonları boşaltıldı.

Saat 13:00'te gelen ihbar sonrası güvenlik güçleri bomba araması yapmaya başladı.

Kiev Metrosunun Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, "Dnepr", Gidropark", "Levoberejnaya", "Arsenalnaya" ve "Geroev Dnepra" metro istasyonları bomba ihbarı nedeniyle kapatıldı. Tüm yolcuların tahliye edildiği, istasyonlarda arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.  

Bu akşam Liverpool ile Real Madrid'i bir araya getirecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nin oynanacağı Kiev'de gelen ihbar nedeniyle özellikle şehir merkezinde güvenlik önlemleri arttırılırken, yapılan kontrollerin ardından metrolar yeniden hizmete başladı. 

Bomba olduğu söylenen metro istasyonlarının isimleri şu şekilde:

- Dnipro

- Hydropark

- Livoberezhna

- Arsenalna

- Heroiv Dnipra

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...