Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da bekleneni veremeyen Belhanda'yı Çin takımları istiyor

Düzenleyen:
Galatasaray'da bekleneni veremeyen Belhanda'yı Çin takımları istiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın geçen sezon Sneijder'in yerine takıma kazandırdığı ancak performansıyla beklenenin altında kalan Belhanda'ya Çin'den iki takım teklif yaptı.

Galatasaray'da geçtiğimiz yaz transfer döneminde Sneijder'in olaylı ayrılışı ve Belhanda'nın transferi adeta bir krize dönüşmüştü. Geldiği günden beri Hollandalı yıldız Sneijder'le kıyaslanan Belhanda, beklenen etkiyi yapamadı.

ÇİN KULÜPLERİ İSTİYOR
Zaman zaman performans düşüklüğü zaman zaman disiplinsiz hareketleri ve gördüğü kırmızı kartlarla taraftarların satılmasını istediği Belhanda'ya Guangzhou Evergrande ve Shanghai Shenhua teklif yaptı. 

Sezon başında8 milyon 750 bin euroya alınan Faslı futbolcu için yaklaşık 15 milyon euroluk tekliflerin geldiği öğrenildi. 

DÜNYA KUPASI BEKLENECEK
Belhanda'nın satışına yönetim de sıcak bakıyor. Finansal Fair Play kuralları gereği UEFA'dan ceza alacak olan sarı-kırmızılı ekip, Faslı oyuncunun satışından gelecek parayla transfer yapmayı hedefliyor. 

Ancak Belhanda'nın Dünya Kupası'nda Fas formasıyla mücadele edecek olması fiyatını artırabilir. Galatasaray, 28 yaşındaki futbolcunun transferini Dünya Kupası'ndan sonrasına bırakacak.

SNEİJDER 5 GOL 17 ASİST YAPMIŞTI
Galatasaray'ın şampiyon olduğu bu yıl Belhanda 3 gol 10 asist yaparken, Sneijder sarı-kırmızılı ekibin ligi dördüncü sırada bitirdiği ve kötü geçen sezonda 5 gol 17 asistle oynamış ve ligi asist kralı olarak bitirmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...