Kartal'ın 10 numarası için Everton'dan bomba bir teklif geldi

Düzenleyen:
Kartal'ın 10 numarası için Everton'dan bomba bir teklif geldi

SPOR Haberleri

Hollandalı Klaassen İstanbul’a gelmek istemeyince İngiliz kulübü Bolasie’yi önerdi. Stili Galatasaraylı Gomis’e benzeyen Kongolu golcü de Kartal’a sıcak bakıyor.

Murad Tamer
 
Oğuzhan Özyakup’u transfer etmek için bastırdıkça bastıran Everton’dan gelen yeni teklif kulüpte bomba etkisi yaptı. Geçtiğimiz sezonun devre arasından Cenk Tosun’u transfer eden İngiliz ekibi, bir süre önce Beşiktaş’a Oğuzhan için Davy Klaassen + 2 milyon avroluk teklif yapmıştı. Taraflar transferde anlaşmak üzereyken Hollandalı yıldız Türkiye’ye gitmeyi düşünmediğini, kariyerini Premier Lig’de sürdürmek istediğini söylemişti. Bunun üzerine Everton’dan gelen yeni teklif daha cazip oldu. Liverpool şehrinin takımı, Oğuzhan Özyakup’a karşılık Yannick Bolasie’yi önerdi. İki sezon önce Crystal Palace’tan 29 milyon avro karşılığında transfer edilen ve stili Galatasaraylı Gomis’e benzeyen Kongolu golcünün de Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. 
 
Burak etkilenmeyecek
 
Cenk transferinden sonra ilişkileri artan iki kulübün anlaşmaya yakın olduğu gelen bilgiler arasında. Oğuzhan’ın da İngiltere’ye gitmek istemesi sebebiyle transferin kısa süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Transferin önündeki tek pürüz ise Bolasie’nin yıllık ücreti. Kongolu yıldızın Beşiktaş’tan istediği rakamı siyah-beyazlıların aşağı çekmeye çalıştığı öğrenildi. Dev takas gerçekleşse bile Burak transferinin etkilenmeyeceği belirtildi. Yönetim, Bolasie’ye bonservis bedeli ödemeyecek olmasından dolayı Burak Yılmaz’ı da kadroya katabilecek. Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’i ağırladığı maçtaki ihlaller sebebiyle Beşiktaş’a 34 bin avro para cezası verildi. 
 
Hızlı ve güçlü
 
Everton’un takasta kullanmak istediği Yannick Bolasie, İngiltere Premier Lig’in en hızlı ve güçlü oyuncuları arasında gösteriliyor. Kanatlarda da oynayabilen 29 yaşındaki Kongolu forvet, 630 bin avroya transfer olduğu Crystal Palace’ta gösterdiği başarılı performansın ardından 29 milyon avro karşılığında Everton’a gitmişti. Ancak büyük bir şanssızlık yaşadı ve sezona iyi başlamasına rağmen ön çapraz bağının yırtılmasıyla tam bir sene formasından uzak kaldı. Geçtiğimiz sezonun yarısında takıma dönen Bolasie eski formuna ulaşmakta zorlanınca 16 maçta 1 gol atabildi. 
 
Lang sesleri
 
Sağ bek arayan Beşiktaş, İsviçre ekibi Basel ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Michael Lang’i transfer etmek istiyor. Bir hafta önce serbest durumdaki Daniel Opare ile anlaşan, Lyon’dan Rafael Da Silva için girişimde bulunan siyah-beyazlılar, Basel ile yapılan temasların sonucuna göre kararını verecek.
 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...