Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Erdoğanla görüşen futbolculara tehdit

Düzenleyen:
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Erdoğanla görüşen futbolculara tehdit

SPOR Haberleri

​Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptıkları görüşme sonrası tepki toplayan İlkay Gündoğan ve Mesut Özil için "Alman devletine bağlılıklarını dile getirmeleri iyi olur." dedi.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, İngiltere'nin Başkenti Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştukları için tepki gören Alman milli futbol takımı oyuncuları İlkay Gündoğan ve Mesut Özil ile ilgili tehditkar bir açıklama yaptı.

DW Türkçe'nin aktardığına göre, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, "Onların sözlerini ciddiye almam gerekirse, ki almamam için herhangi bir neden yok, o zaman ikisinin de Alman devletine bağlılıklarını dile getirip ortaya çıkan görüntüyü düzeltmeleri onlar için iyi olur" diye konuştu.

Alman milli futbol takımı oyuncuları İlkay ve Özil'le köprü kurulması gerektiğini söyleyen Steinmeier, "Çıkış yolu aranmasına yardımcı olunmalı" önerisi yaptı.

Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Erdoğanla görüşen futbolculara tehdit

50 BİN TEPKİ MESAJI GELDİ

Düşman imajı oluşturulmasının günlük hayatta ayrım yapmayı kolaylaştırdığını ifade eden Steinmeier, iki yıldız ile görüştüğü için Facebook hesabına öfke dolu yorumlar gönderildiğini söyledi.

Steinmeier, hesabına 50 bin dolayında mesaj gönderilip konunun tartışmaya dönüştürülmesinin sosyal medya için istisnai bir durum olduğunu ifade etti. Almanya Cumhurbaşkanı, Alman milli takım kampından önce iki futbolcuyla bir araya gelmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...