Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim, Bruma ve Joel Campbell'i istiyor

Düzenleyen:
Fatih Terim, Bruma ve Joel Campbell'i istiyor

SPOR Haberleri

Şampiyon Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, gelecek sezon için transfer listesini geniş tuttu. Tecrübeli hocanın listesinde eski Galatasaraylı Bruma ile Kosta Rikalı Joel Campbell isimleri dikkat çekiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olarak ses getirmek isteyen Fatih Terim, geçen sezon ligde oynattığı baskılı futbolla da seyir zevkini yükseltmeyi amaçlıyor.  Leipzig'e 12,5 milyon euro karşılığında transfer olan Portekizli yıldız Bruma, performansıyla taraftarın gönlünde taht kurmuştu. 

Kosta Rika ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan 25 yaşındaki Campbell, geçen dönemlerde de sarı kırmızıların gündemine gelmişti.  Geçtiğimiz sezon La Liga'da kiralık olarak top koşturan genç yıldızın Arsenal ile olan sözleşmesi 1 Temmuz'da sona erecek. Yönetimin temaslara başladığı iki futbolcu Terim'in oyun formasyonunda önemli rol oynayacak. İmparator, sprinter özelliği yüksek düzeyde olan Bruma ile Campbell'ı hücum organizasyonlarında aktif halde kullanmak istiyor.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...