Euro 2016'ya damga vurmuştu...Yanakson artık 2 yaşında

Euro 2016'ya damga vurmuştu...Yanakson artık 2 yaşında

SPOR Haberleri

İzlanda Milli Takımı'nın oyuncularından olan Ari Freyr Skulasson'un kızı Camilla osk Aradottir EURO 2016 turnuvalarında objektiflere yansımış ve yanaklarıyla gündem olmuştu.

Sosyal medya'da 'yanakson' lakabı takılan küçük bebek artık 2 yaşında.

Dünya'nın en büyük futbol organizasyonu olan ve her 4 yılda bir düzenlenen Dünya Kupası bu yıl Rusya'da düzenleniyor. Bu büyük turnuvada ülke takımları sahada mücadele ederken, taraftarlar ise tribünlerde takımlarının mücadelesine destek veriyor.

Bu büyük organizasyon da objektiflere her daim ilginç bireyler, anlar, olaylar takılabilir. İzlandalı futbolcu Ari Freyr Skulason'un kızı Camilla osk Aradottir kameralara yansıyan ilginç bireylerden biri.

Uluslararası arenada ilk çıkışını 2014 FIFA Dünya Kupası elemelerinde gösteren İzlanda, play-off turunda Hırvatistan'a elenerek şampiyona biletini alamamıştı.

Diş hekimi de olan Heimir Hallgrimsson'un teknik direktörlüğünü yaptığı İzlanda, Avrupa Elemeleri'nde Türkiye, Hırvatistan, Ukrayna, Finlandiya ve Kosova ile I Grubu'nda mücadele etti.

Grupta oynadığı 10 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan İzlanda, topladığı 22 puanla lider olarak 2018 Dünya Kupası biletini aldı.

Bir üst tura yükselmek için Arjantin, Nijerya ve Hırvatistan'la mücadele eden İzlanda'da Ari Skulason'un kızı da bir kez daha gündeme oturdu.

EURO 2016'daki Fransa maçının ardından Skulason, tribündeki ailesine gitmiş ve kızıyla çektirdiği fotoğraflar, futbolseverler tarafından binlerce beğeni almıştı.

Skulason'un kızı Camilla ósk Aradóttir'e "Yanakson" lakabı takılmış ve sosyal medyada fenomene dönüşmüştü.

Aile soyadının kullanılmadığı İzlanda'da bütün kadınların soyadları "dottir" (kız çocuk), erkeklerinki ise "son" (erkek çocuk) ile bitiyor. Çoğunlukla babanın, yeni yeni de annenin kızı ya da oğlu olarak soyad alınıyor.

Yanakson" lakaplı Camilla ósk Aradóttir ise 2 yıllık aranın ardından tekrardan sosyal medyada gündeme geldi. İşte Ari Skulason'un kızı Camilla ósk Aradóttir'in son hali...


Euro 2016'ya damga vurmuştu...Yanakson artık 2 yaşında

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...