HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aykut Kocaman Fenerbahçe'den tazminatını istedi

Düzenleyen: /
Aykut Kocaman Fenerbahçe'den tazminatını istedi
Aykut Kocaman, , Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin önceki gün görevine son verdiği Aykut Kocaman, 1.5 milyon euroluk tazminatının yarısını kulüpte bırakacağını yönetime bildirdi.

Fenerbahçe yönetiminin önceki gün bir açıklama ile görevine son verdiği Aykut Kocaman fedakârlık yaptı.

Sarı-lacivertlilerin eski çalıştırıcısının feshedilen sözleşmesinde kulübü ile 1 yıllık daha anlaşması olduğu için 1.5 milyon euro (Yaklaşık 8 milyon 250 bin lira) alacağı bulunuyordu.

YÖNETİME TEKLİFİNİ İLETTİ
Kocaman’ın yönetimin aldığı bu karar sonrası 1.5 milyon euroluk alacağı için avukatı aracılığıyla yönetime başvuracağı haberleri çıkmıştı. Ancak Aykut Hoca'nın bu yolu tercih etmediği ve yönetime, "Benim alacağımın yarısını verin, kalan yarısı kulüpte kalsın. Ancak yardımcılarımın gelecek sezon alması gereken ücreti tam olarak verin" dediği öğrenildi.

AYKUT KOCAMAN BU SEZON DİNLENECEK
Yönetimin bu konuda ne cevap verdiği henüz açıklanmazken, Kocaman 750 bin euroluk alacağından feragat etmiş olacak. Aykut Kocaman'ın yardımcılarının ise alacağı rakamın 500 bin euro civarında olduğu kaydedildi. Öte yandan Aykut Kocaman'ın bir süre dinleneceği ve bu sezon takım çalıştırmayı düşünmediği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...