HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TRT 1 Özet İzle: Brezilya 2-0 Kosta Rika maçı geniş özeti ve golleri izle | Brezilya Kostarika maç skoru, Özeti Video

Düzenleyen: /
TRT 1 Özet İzle: Brezilya 2-0 Kosta Rika maçı geniş özeti ve golleri izle | Brezilya Kostarika maç skoru, Özeti Video
Brezilya, Kosta Rika, Brezilya Kosta Rika Özet, Brezilya Kosta Rika Özet İzle, Brezilya Kosta Rika Golleri İzle, Brezilya Kosta Rika Skor Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Brezilya Kosta Rika maçı adeta nefes kesti. Neymar'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltının VAR sistemiyle iptal edildiği maçta son dakikalarda gelen golle Brezilya galibiyete uzandı. Dünya Kupasında çok eleştiri alan Brezilya Kosta Rika'yı 2-0 yenmeyi başardı. Peki Brezilya Kostarika özeti, golleri ve önemli anlarının videosu haberimizde. İşte Brezilya Kosta Rika maçı geniş özeti...

Brezilya Kostarika maç özeti, golleri ve Neymar'ın tartışmalı penaltı pozisyonu haberimizde. Brezilya Kosta Rika'yı Coutinho ve Neymar'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek galibiyete uzandı. Dünya Kupasında Brezilya ile Kosta Rika karşı karşıya geldi. Turnuvaya ilk maçta İsviçre ile 1-1 berabere kalan Brezilya, 1 puanla 2. sırada bulunuyordu. Rakibi Costa Rika ise Sırbistan karşısındaki Dünya Kupasındaki ilk maçında mücadeleden 1-0 mağlup ayrılmış ve kötü bir başlangıç yapmıştı. Bir üst tura çıkmak isteyen turnuvanın favorilerinden olan Brezilya, Kosta Rika karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. Kosta Rika ise güçlü rakibi Brezilya karşısında sonuna kadar kadar direndi ancak son dakikalarda gelen gollerle mağlubiyetten kaçamadı.Brezilya Kosta Rika maç skoru, özeti, golleri, ve özet detayları turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor.

BREZİLYA KOSTA RİKA ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

NEYMAR'IN PENALTISI İPTAL EDİLDİ

2018 Dünya Kupası E Grubu'nda Brezilya, Kosta Rika'yı son dakika golüyle 2-0 yendi. Favorilerin bekleneni veremediği turnuvada Sambacılar, 90+1'de zafere uzandı. Brezilya'nın ilk golünü ilk maçta harika bir gole imza atan Philippe Coutinho kaydetti. Neymar ise 90+7'de skoru tayin etti. Dünya Kupası'nda yürürlüğe konan VAR sistemi yine maçın gidişatını belirledi. 80. dakikada Björn Kuipers'in verdiği penaltı VAR sistemine takıldı ve penaltı kararı iptal edildi. Sambacılar 4 puana yükseldi. Kosta Rika bu sonuçla turnuvaya veda etti. Brezilya gruptaki son maçını Sırbistan ile oynayacak.

Brezilya'dan Kosta Rika'ya büyük üstünlük
 
Brezilya, Dünya  Kupası E Grubu mücadelesinde bugün karşılaşacağı Kosta Rika'ya karşı oynadığı 10  maçın 9'unu kazandı
 
2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu ikinci  maçında bugün karşı karşıya gelecek Brezilya ile Kosta Rika, tarihlerindeki 11. maçlarına çıkacak. Saint Petersburg Stadı'nda oynanacak Brezilya-Kosta Rika mücadelesi  saat 15.00'te başlayacak.
 
Brezilya'dan 10'da 9
 
İki takım arasında geride kalan 10 maçta Brezilya'nın büyük üstünlüğü dikkati çekiyor. Brezilya, 7'si resmi 3'ü özel bu maçlarda 9 galibiyet alırken, Kosta Rika yalnızca 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. "Sambacılar" rakip fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde ise 9  gol gördü.
 
İlk randevu 1956'da
 
İki takım tarihlerinde ilk olarak 13 Mart 1956'da Meksika'da gerçekleştirilen Pan Amerikan Oyunları'nda karşı karşıya geldi. Brezilya, bu mücadeleyi 7-1 gibi tarihi bir skorla kazandı. Brezilya ve Kosta Rika son olarak 5 Eylül 2015'te karşılaştı. ABD'de oynanan hazırlık maçını Brezilya 1-0 kazanmayı başardı.
 
Kosta Rika'nın tek galibiyeti 58 yıl önce
 
Kosta Rika'nın, Brezilya karşısında elde ettiği ilk ve tek galibiyet bundan tam 58 yıl önce geldi. Kosta Rika, 10 Mart 1960'da Pan Amerikan Oyunları'nda karşılaştığı Brezilya'yı 3-0'la geçti. Bu maçtan sonra iki takım arasında oynanan 8 maçı da Brezilya  kazanmayı bildi.
 
Brezilya 106. maçında
 
Dünya Kupası'na 21. kez katılan Brezilya, şampiyonada bugüne kadar 105 maça çıktı. Güney Amerika ekibi bu maçlarda 70 galibiyet, 18 beraberlik ve 17 yenilgi aldı. 222 gol atan Brezilya, kalesinde ise 103 gol gördü.

Beşinci Dünya Kupası'nı yaşayan Kosta Rika ise oynadığı 16 maçta 5  galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...