HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TRT 1 özet izle: Belçika 5-2 Tunus geniş özeti ve golleri izle | Belçika Tunus skoru özeti video

Düzenleyen: /
TRT 1 özet izle: Belçika 5-2 Tunus geniş özeti ve golleri izle | Belçika Tunus skoru özeti video
Belçika, Tunus, Belçika Tunus Maçı Özet, Belçika Tunus Maçı Özet İzle, Belçika Tunus Maçı Trt Geniş Özeti İzle, Belçika Tunus Maçı Skor Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Belçika Tunus maçı skoru kaç kaç bitti ve Belçika Tunus maçı TRT 1 geniş özeti ve golleri izle linki bu haberde. Dünya Kupasında Belçika ile Tunus karşı karşıya geldi. Peki Belçika Tunus maçı skoru kaç kaç bitti? İşte Belçika Tunus maçı geniş özeti ve golleri...

Belçika Tunus maçı TRT geniş özeti ve golleri izle ile Belçika Tunus maçı skoru kaç kaç bitti? gibi aradıklarınıza bu haberden ulaşabilirsiniz. Dünya Kupasında Belçika ile Tunus karşılaştı. Futbol severler ise Belçika Tunus maçı skoru kaç kaç bitti ve Belçika Tunus maçı TRT 1 geniş özeti ve golleri izle linkini internetten araştırıyor. Belçika, İngiltere, Tunus ve Panama'nın yer aldığı G Grubu'nda 2. maçlar başladı. Belçika ile Tunus'un mücadele ettiği maç saat 15:00'da TRT 1 ekranlarından yayınlandı. İlk maçta Panama karşısında 3 puanı 3 golle alan Belçika, grupta lider konumda bulunuyordu. Tunus ise turnuvadaki ilk maçında İngiltere karşısında 2-1 mağlup ayrılarak Dünya Kupasına kötü bir başlangıç yapmıştı. Bir üst tur şansını elde etmek isteyen Belçika, Tunus'u da geçerek rahat bir nefes almak istiyordu. Tunus ise güçlü rakibi karşısında gol veya goller bularak gruplardan çıkmanın planını yapıyordu. Belçika Tunus maçının geniş özeti ve golleri turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor. Eden Hazard'a 5. dakikada ceza sahası çizgisi üzerinde yapılan müdahalenin ardından Belçika, penaltı kazandı. 6. dakikada Hazart, Belçika'yı Tunus karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 16. dakikada Romelu Lukaku, attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Bu golden hemen 2 dakika sonda 18. dakikada Dylan Bronn, Tunus adına kaydettiği golle farkı yeniden 1'e indirdi. Lukaku, 45+3'te kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı ve ilk 45 dakika bu skorla tamamlandı. İkinci yarının hemen başında 51. dakikada Eden Hazard yeniden sahneye çıktı ve durumu 4-1'e getirdi. Michy Batshuayi, 90. dakikada durumu 5-1'e getirirken; Wahbi Khazri, 90+3'te farkı yeniden 3'e düşüren golü attı ve Belçika, Tunus karşısında 5-2 galip gelerek; hem gruplarda 2'de 2 yaptı hem de puanını 6'ya çıkardı.

MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

2018 FIFA DÜNYA KUPASI: BELÇİKA: 5 - TUNUS: 2 

FIFA Dünya Kupası G Grubu ikinci maçında Belçika, Tunus’u 5-2 mağlup etti. 

Rusya’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası’nda heyecan G Grubu’nda yaşandı. Grubun ikinci maçında Belçika ile Tunus, Spartak Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Belçika, 6. dakikada Eden Hazard ile 1-0 öne geçerken, 16. dakikada Romen Lukaku ile farkı 2’ye çıkardı. Tunus, 18. dakikada Dylan Bronn ile farkı 1’e indirdi. 45+4. dakikada tekrar sahneye çıkan Lukaku, ilk yarının 3-1 sona ermesini sağladı. 

İkinci yarıya da hızlı başlayan Belçika, 51. dakikada Hazard’ın ayağından bulduğu golle skoru 4-1 yaptı. 90. dakikada Michy Batshuayi attığı golle farkı 4’e yükseltirken, 90+3. dakikada ise Tunus, Wahbi Khazri ile attığı gole maçın skorunu tayin etti. (5-2) Bu maçla birlikte puanını 6’ya yükselten Belçika, gruptan çıkmayı garantiledi. Tunus ise iki karşılaşma sonrasında puan almadı ve turnuvadan elendi. 

Lukaku attığı gollerle turnuvadaki gol sayısını 4’e yükseltti ve liderlik koltuğunda olan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’yu yakaladı. 
Kasımpaşa’da oynayan Syam Ben Youssef, ilk 11 başladığı mücadelede sakatlandığından dolayı 41. dakikada yerini Yohan Benalouane’ye bıraktı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...