HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Güney Kore 1-2 Meksika özeti golleri izle | Güney Kore Meksika skor kaç kaç bitti

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Güney Kore 1-2 Meksika özeti golleri izle | Güney Kore Meksika skor kaç kaç bitti
Güney Kore, Meksika, Güney Kore Meksika Maçı Özeti Golleri, Güney Kore Meksika Maçı Golleri İzle, Güney Kore Meksika Maçı Özeti, Güney Kore Meksika Maçı Skor Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Güney Kore Meksika maçı skor kaç kaç bitti ve Güney Kore Meksika maçı özeti golleri izle linki bu haberde. Dünya Kupasında Güney Kore ile Meksika karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Meksika gruptan çıkmayı garantiledi. Peki Güney Kore Meksika maçı skor kaç kaç bitti? İşte Güney Kore Meksika maçı özeti golleri detayları...

Güney Kore Meksika maçı skor kaç kaç bitti ve Güney Kore Meksika maçı özeti ve golleri izle ile ilgili aradıklarınıza bu haberden ulaşabilirsiniz. Dünya Kupasında Güney Kore ile Meksika karşılaştı. Futbol severler ise Güney Kore Meksika maçı skor kaç kaç bitti ve Güney Kore Meksika maçı özeti golleri izle linkini internetten araştırıyor. İsveç, Meksika, Almanya ve Güney Kore'nin mücadele ettiği F Grubu'nda Meksika ile Güney Kore karşılaştı. İlk maçta İsveç ile karşılaşan Güney Kore, bu mücadeleden 1-0 mağlup ayrılmıştı. Meksika ise Almanya ile oynadığı ilk maçı 1-0 kazanarak; turnuvada büyük bir sürprize imza atmıştı. Meksika, Güney Kore karşısında 2-1 kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. Dakika 26'da Carlos Vela skoru 1-0'a getiren golü atıyor. Hernandez dakika 66'da farkı ikiye çıkarttı. Dakika 90'da ise Son Heung-Min maçın skorunu belirleyen golü attı. Güney Kore Meksika maçının skoru ve maç sonrası özet detayları ise turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor.

MAÇIN ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Rekabette Meksika üstünlüğü
 
İki ekip arasındaki rekabette geride kalan 12 maça bakıldığında  Meksika'nın üstünlüğü görülüyor. Meksika bu maçlarda 6 galibiyet elde ederken, Güney Kore 4 kez sahadan  mutlu ayrıldı. İki maç ise beraberlikle sona erdi. Meksika'nın attığı 24 gole, Güney Kore 15 golle karşılık verdi.
 
İlk maç 1948'de
 
İki takım arasındaki rekabet 70 yıl önceye dayanıyor. Güney Kore ve  Meksika ilk olarak 1948 Londra Olimpiyatları ilk turunda karşı karşıya geldi. O  mücadeleyi Meksika 5-3 kazandı. Güney Kore ve Meksika ikinci maçlar için ise tam 32 yıl bekledi.  ABD'de 1980'de oynanan hazırlık maçını da Güney Kore 1-0 kazandı.
 
Meksika'dan 5 maçlık seri
 
Orta Amerika ekibi, Güney Kore karşısında ilk galibiyetini oynadıkları  3. maçta elde etti. Meksika 1981'de ülkesinde oynanan hazırlık maçını 4-0  kazandı. Bu maç Meksika'nın 5 maçlık galibiyet serisinin de başlangıcı oldu.  Meksika, Güney Kore'yi sırasıyla, 2-1, 2-1, 4-2 ve 3-1 mağlup etti. Güney Kore bu kötü seriye 1999'da oynanan Kore Kupası maçında 1-1'lik  beraberlikle dur diyebildi.
 
Meksika 55. maçında
 
Latin ekibi, Güney Kore mücadelesiyle birlikte şampiyonadaki 55.  maçına çıkacak. Meksika, boy gösterdiği 15 turnuvada 54 maça çıktı, 15 galibiyet, 14  beraberlik ve 25 yenilgi elde etti. 58 gol attı, kalesinde 92 gol gördü. Güney Kore ise Dünya Kupası'ndaki 33. maçına çıkacak. Asya ekibi, 5  galibiyet, 9 beraberlik, 18 yenilgi aldı, 31 gol atıp, 68 gol yedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...