HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

FIFA bu gol sevincine soruşturma başlattı

Düzenleyen: /
FIFA bu gol sevincine soruşturma başlattı
Xhaka, Gol Sevinci, Dünya Kupası, Shaqiri, Haber

SPOR Haberleri

FIFA Disiplin Komitesi, Sırbistan karşısındaki gol sevinçleri sebebiyle Granit Xhaka ve Xherdan Shaqiri hakkında disiplin soruşturması başlattı.

2018 FIFA Dünya Kupası'nda oynanan Sırbistan-İsviçre maçında, aslen Kosova Arnavutu olan Granit Xhaka ve Xherdan Shaqiri attıkları golden sonra çift başlı kartal işareti yaptı

Federasyon genel sekreteri Jovan Surbatovic, yaptığı açıklamada, her ikisi de aslen Kosova Arnavutu olan Xhaka ve Shaqiri'nin, İsviçre'ye galibiyeti getiren gollerini, Arnavutların sembolü olan kartal hareketiyle kutladıkları gerekçesiyle şikayette bulunduklarını açıklamıştı.

Kosova, 17 Şubat 2008'de Sırbistan'dan ayrılarak tek taraflı bağımsızlığını ilan etti. Sırbistan, 116 ülke tarafından bağımsız devlet olarak tanınan Kosova'yı hala kendi toprak parçası olarak görmeye devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...