Barçalı Fener!

Barçalı Fener!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin çiçeği burnunda Sportif Direktörü Damien Comolli, Yerry Mina, Thomas Vermaelen ve Aleix Vidal için Barcelona ile prensipte anlaştı. Fransız, ayrıca Juventus’tan bir oyuncu için de uğraşıyor.

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de Phillip Cocu’nun teknik direktörlüğünün kesinleşmesiyle transfer çalışmalarını da hız kazandı. Sportif  Direktör Damien Comolli uzun süredir pazarlıkları sürdürdüğü isimler konusunda Barcelona ile prensip anlaşmasına vardı. Comolli, Kolombiyalı stoper Yerry Mina ve Belçikalı stoper Thomas Vermaelen ile İspanyol sağ açık Aleix Vidal’ın kiralanması yönünde Katalanlar el sıkıştı. Comolli’nin Barcelona’dan orta saha oyuncusu Denis Suarez ve santrfor Paco Alcacer’i istediği de biliniyor. Ancak Katalan devi bu isimleri elden çıkarmaya pek sıcak bakmıyor. Fenerbahçe’nin transfer operasyonu ise Barçalı isimlerle sınırlı değil.

İsmi sır gibi gizleniyor
Damien Comolli, İtalyan devi Juventus’la da yakın temas hâlinde ama Fenerbahçe’nin Juve’den istediği oyuncunun adı ya da mevkii hakkında en ufak bir bilgi bile sızdırılmıyor. Transfer operasyonunun İngiltere ayağında ise Tottenham’ın Fransız sol kanadı N’Kodou ve Hollandalı golcüsü Vincent Janssen için pazarlık devam ediyor. Comolli, St.Etienne’le sözleşmesi  ay sonunda bitecek gözdesi Johathan Bamba’yı Fenerbahçe’ye getirebilmek için de yoğun bir çaba harcıyor. Fransızın listesindeki bir diğer isim ise Shakhtar’la yollarını ayırma kararı alan Brezilyalı Bernard. Ancak hücum hattının her yerinde görev yapabilen 25 yaşındaki sambacı için Fenerbahçe’nin çok sayıda rakibi olması bu transferi zora sokuyor.

Van Ginkel heyecanı
Sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, PSV’deki sisteminin beyni Marco van Ginkel’i e de sarı-lacivertlilere getirmeye hazırlanıyor. Bonservisi Chelsea’de olmasına rağmen son iki yıldır PSV’de forma giyen 25 yaşındaki Van Ginkel, kariyerini Cocu’yla sürdürmek için Fenerbahçe’ye gelmeyi kabul etmiş durumda. Sportif  Direktör  Damien Comolli de piyasa değeri 12 milyon avro olan Hollandalıyı kiralamak için Mavilerle pazarlıkları sürdürüyor. Menajer Antonio Conte’nin yeni sezonda da kadroda düşünmediği Van Ginkel için Chelsea’nin anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

Localar bitiyor
Fenerbahçe’deki yeni dönemde localara ilgi de çığ gibi. Saracoğlu’ndaki 64 locadan 55’i an itibarıyla satılmış durumda. Yönetim, kalan 9 locanın da kısa sürede satılmasını bekliyor. Bu satışlardan kulübün kasasına 100 milyon liranın üzerinde bir giriş gerçekleşecek.

Sendeal’a ilgi iyi
Başkan Ali Koç’un çağrısı üzerine Fenerbahçe taraftarlarının başlattığı “Sendeal” kampanyasına Fenerbahçeli İşadamları Derneği (FBİAD) da katıldı. FBİAD Başkanı Güven Güleşçe ve dernek üyeleri Fenerium’dan bin adet forma alarak kampanyaya destek verdi.

Kaptan imzalıyor
Kariyerini Fenerbahçe’de sonlandırmak isteyen Volkan Demirel sözleşme yeniliyor. Sportif direktör Damien Comolli ve teknik direktör Phillip Cocu’nun ortak fikri neticesinde Volkan’la devam kararı alan sarı-lacivertliler, hafta içinde kaptanla 1 yıllık mukavele yapacak.

Kalemleri kırıldı
Teknik direktörlüğe Phillip Cocu’yu getiren Fenerbahçe’de gönderilecek isimler de netleşmeye başladı. Sportif direktör Damien Comolli üzeri çizilen Aatıf, Kameni ve Isla’dan kendilerine kulüp bulmalarını istedi. Ozan ve Salih konusunda ise karar kamp sonrası verilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...