Akdeniz Oyunlarında 3 yarı final

Düzenleyen:
Akdeniz Oyunlarında 3 yarı final

SPOR Haberleri

İspanya’nın Tarragona kentinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunlarında serbest stilde ülkemizi temsil eden güreşçilerden 3 yarı final geldi.

65 kg’da Selahattin Kılıçsallayan Mısırlı İbrahim Aly’i (12-2) sayı tuşuyla yendi. Milli güreşçi yarı finalde Avrupa 3.’sü Sırp Steven Micic ile karşılaşacak. 74 kg’da Muhammet Demir İspanyol Lopez Torres Agusti’yi (10-0) sayı tuşuyla yendi. Demir, yarı finalde Dünya Şampiyonu Küba asıllı İtalyan Frank Chamizo Marques ile karşılaşacak. 97 kg’da Yunus Emre Dede, Yunan Timofei Xenidis’i (7-6), Cezayirli Farad Mohammed’i (7-3) yenerek yarı finale yükselmeyi başardı. Yunus Emre, yarı finalde Rus asıllı Makedon Muhammedhadci Nurov ile karşılaşacak. 
86 kg’da Ahmet Bilici sıklette 5 güreşçi olduğu için Nordic sisteminde tüm rakipleri ile karşılaşıyor. Serbest stilde yarı finaller TSİ 18.00’da, Grekoromen Finalleri ise saat 19.00’da başlayacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...