HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Galatasaray 1-3 PSV Eindhoven hazırlık maçı özeti, golleri İzle | GS, PSV skoru kaç kaç bitti (Smart Spor Özet İzle)

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Galatasaray 1-3 PSV Eindhoven hazırlık maçı özeti, golleri İzle | GS, PSV skoru kaç kaç bitti (Smart Spor Özet İzle)
Galatasaray Psv Eindhoven, Galatasaray Psv Eindhoven Maçı Şifresiz Özet İzle, Galatasaray Psv Eindhoven Geniş Özeti Ve Golleri Galatasaray Psv Maçı Şifresiz Canlı İzle, Galatasaray Psv Eindhoven Maçı İzle, Galatasaray Maçı Şifresiz Canlı İzle, Gs Ma, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray PSV Eindhoven maçı şifresiz özet izle haberi ile birlikteyiz. Yeni sezon çalışmalarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray, ikinci hazırlık maçında PSV Eindhoven ile karşılaştı. Peki Galatasaray PSV Eindhoven maçı geniş özeti ve golleri, GS, PSV maçı kaç kaç bitti? İşte tüm detaylar...

Galatasaray PSV Eindhoven maçı geniş özeti ve golleri gibi merak ettikleriniz haberimizde. Yeni sezon hazırlıklarına İsviçre'de devam eden Galatasaray, ikinci maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, İsviçre'deki ilk maçında FC Wil ile karşılaşıp bu müsabakayı 1-0 kazanmıştı. Bu mücadelede teknik direktör Fatih Terim’in as oyuncularını sahaya sürmesi beklendi. Peki GS PSV Eindhoven maçı kaç kaç bitti? İşte detaylar...

GALATASARAY PSV EİNDHOVEN MAÇI ŞİFRESİZ ÖZET İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY 1-3 PSV EİNDHOVEN GENİŞ ÖZETİ

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre kampındaki ikinci hazırlık maçını Hollanda Eredivise temsilcilerinden PSV Eindhoven ile yaptı. Montreux’ta Stade De Chailly’de oynanan karşılaşmadan sarı-kırmızılılar 3-1 mağlup ayrıldı. Galatasaray mücadeleye İsmail, Linnes, Maicon, Ahmet, Carole, Donk, Selçuk, Fernando, Feghouli, Rodrigues ve Gomis ilk 11’i ile başladı. PSV Eindhoven ise sahada Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino, Ramselaar, Rosario, Pereiro, Malen, De Jong, Bergwijn 11’i ile yer aldı. 

ÖZET İZLE: Galatasaray 1-3 PSV Eindhoven hazırlık maçı özeti, golleri İzle | GS, PSV skoru kaç kaç bitti (Smart Spor Özet İzle)

Karşılaşmanın ilk 30 dakikalık bölümü dengede geçti. 39. dakikada Bergwijn'in ortaya çevirdiği topta De Jong yakın mesafeden vuruşunu yaptı ancak İsmail Çipe gole izin vermedi. 41’de ise PSV Eindhoven Bergwijn ile skoru 1-0’a getirdi. Son dakikalara girildiğinde oyun temposu düşerken ilk 45 dakika PSV Eindhoven’ın 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. 
57’de Garry Rodrigues'in çevirdiği topta Gomis'in vuruşu savunmadan döndü. PSV Eindhoven dakikalar 59’u gösterirken Malen’in golüyle skoru 2-0’a taşıdı. Fatih Terim 59. dakikada Selçuk İnan ve Sofiane Feghouli’yi kenara alırken Sinan Gümüş ve yeni transfer Muğdat Çelik’i oyuna sürdü. 65’te Sinan Gümüş'ün ara pasında hareketlenen Martin Linnes'in aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu. 66’da Rodrigues’in yerine yeni transfer Henry Onyekuru oyuna girdi. Onyekuru böylece Galatasaray forması ile ilk maçına çıktı. 75’te ise Eren Derdiyok oyuna girerken, Bafetimbi Gomis kenara geldi. 78. dakikada ise PSV Eindhoven Gakpo ile skoru 3-1’e getirdi. 79'da Fernando kenara gelirken Belhanda oyuna girdi. 82'de ise Carole ve Donk'un yerine Yunus Akgün ve Doğan Can Davas oyuna dahil oldu. Kalan sürede başka gol olmayınca mücadelede 3-1’lik skorla tamamlandı.

 İLK 11'LER

Galatasaray: İsmail Çipe, Linnes, Ahmet Çalık, Maicon, Carole, Fernando, Donk, Selçuk, Garry, Feghouli, Gomis.

PSV Eindhoven: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino, Ramselaar, Rosario, Pereiro, Malen, De Jong, Bergwijn.

Galatasaray - PSV Eindhoven maçı hangi kanalda, saat kaçta?

18 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’da başlayacak mücadele SmartSpor’dan yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise tg.com.tr'de olacak...

Taraftarlara müjde

İsviçre polisinin katı yaptırımları nedeniyle Zürih'teki antrenmanlara ve FC Wil ile oynanan hazırlık maçına giremeyen taraftarlara iyi haber geldi. Sarı Kırmızılı takımın İsviçre'de oynayacağı maçlarının taraftarlara açık şekilde gerçekleştireceği öğrenildi. Böylelikle İsviçre'deki Galatasaray taraftarlarını bu maçlarda takımlarını izleyip destekleyebilecek.

FC Wil ekibi ile geçtiğimiz Cuma günü ilk hazırlık maçını oynayan Galatasaray, hazırlık maçı için taraftarı adına girişimde bulundu ancak İsviçre polisi yine görevliler dışında kimsenin statta olmaması şartını koymuştu.

Galatasaray kulübü bu yüzden gurbetçi taraftarlarını maça davet etemedi ve FC Wil maçı seyircisiz oynandı.

Galatasaray'ın hazırlık maçı programı

13 Temmuz Cuma: Galatasaray - FC Wil (1-0)

18 Temmuz Çarşamba 20.00: Galatasaray - PSV Eindhoven

21 Temmuz Cumartesi 18.30: Galatasaray - Valencia

28 Temmuz Cumartesi: Galatasaray - (Rakip belli değil)

31 Temmuz Salı: Galatasaray - (Rakip belli değil) 

Zürih'te 16 Temmuz'a kadar çalışacak sarı-kırmızılılar, daha sonra Montrö'ye geçerek kampın devam eden bölümünü 21 Temmuz Cumartesi gününe kadar bu kentte sürdürecek. Sarı-kırmızılılar, daha sonra Türkiye'ye dönerek çalışmalarına İstanbul'da devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...