HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yasin Öztekin'in yeni takımı belli oldu

Düzenleyen: /
Yasin Öztekin'in yeni takımı belli oldu
Yasin Öztekin, Bursaspor, Yasin Öztekin Kariyeri, Yasin Öztekin Kimdir, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin, Bursaspor ile anlaşma sağladı. Yeşil beyazlı ekip, Yasin Öztekin serbest kaldığı için bonservis bedeli ödemeyecek.

Bursaspor, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin ile prensipte anlaşma sağladı. Transfer yalnızca imzaya kalırken, Yasin Öztekin’in kısa süreçte Bursaspor’un Afyonkarahisar’da devam eden kampına katılması bekleniyor. Bursaspor Kulübü, 31 yaşındaki oyuncu serbest kaldığı için bonservis bedeli ödemeyecek.

YASİN ÖZTEKİN'İN KARİYERİ (YASİN ÖZTEKİN KİMDİR?)

4 sezondur Galatasaray forması giyen Yasin, sarı kırmızılı ekiple çıktığı 141 resmi maçta 31 gol atıp 30 da asist yaptı.

Galatasaray'ın 2014'ün Ağustos ayında 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettiği Yasin, Borussia Dortmund altyapısından yetişti. Deneyimli oyuncu Türkiye kariyerine 2011-12 sezonunda Gençlerbirliği formasıyla başlarken buradan Trabzonspor'a transfer oldu.

Yasin, Galatasaray ile 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 de Türkiye Süper Kupası kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...