Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a: Yazıklar olsun

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a: Yazıklar olsun

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım yönetimini suçlayarak, "Borç Aziz Yıldırım'ın dediği gibi 400 milyon Euro değil, 621 milyon Euro" demişti. Koç, büyük bölümü 2023 yılına kadar olmak üzere bir milyar 360 milyon liralık gelirlerinin temlikli olduğunu dile getirmiş, kulübün tüm gayrimenkullerinin ipotekli olduğunu kaydetmişti.

Koç'un sözlerinden sonra gözler Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım'ın Ali Koç'un açıklamalarından sonra yakın çevresiyle durum değerlendirmesi yaptığı ve Ali Koç'a tepki gösterdiği belirtildi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Takvim gazetesinden Tunç Özgen'in haberine göre, Yıldırım'ın yakın çevresine, "Biz borsaya açık bir şirketiz. Her şeyimiz kayıt altında. Bizi SPK, UEFA, TFF, vergi daireleri tek tek inceliyor. Bir çöp alsak SPK'ya bildirmemiz gerekiyor. Ülker ile yaptığımız anlaşmayı bile gelir yerine borç olarak gösteriyorlar. Yazıklar olsun. Taraftarı bana karşı kışkırtmaya çalışıyorlar. Bizim her şeyimiz belgeli. Gizli kapaklı bir şey yok. Yakında herşeyi tek tek açıklayacağım" dediği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...