Eric Ayuk'un bonservisini Rafet El Roman mı ödedi? Açıklama geldi

Düzenleyen:
Eric Ayuk'un bonservisini Rafet El Roman mı ödedi? Açıklama geldi

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un dün şehre getirdiği futbolcu Eric Ayuk'un bonservisiyle ilgili spekülasyonlar üzerine Rafet El Roman açıklama yaptı.

Trabzonspor'un dün gece geç saatlerde şehre getirdiği Senegalli futbolcu Eric Ayuk'un bonservisini Rafet El Roman'ın ödediği iddia edilmişti.

Hasan Yılmaz adlı Trabzonlu bir gazeteci "Eric Ayuk'un sözleşmesi 31.12.2018 tarihinde bitiyor mevcut kulübü ile yani bonservis bedeli ödenecek. Bu bedeli de Trabzonsporlu sanatçı Rafet El Roman ödeyecek, kendisinin kulübe bir katkısı olmasını istedi" diye yazdı.

Hatta Yılmaz, Rafet El Roman'a teşekkür bile etti.

Rafet El Roman ise bonservisi ödeyip ödemediği konusunda açıklamalarda bulundu. İşte Roman'ın açıklamaları

“Eric’i bir menajer arkadaşım önerdi. Çok iyi bir çocuk, başka yerden de teklif var dedi. O anda dedim neden Trabzonspor’a böyle bir iyilik yapmıyoruz. Transfer ücreti de çok iyi uygun. Ben başkanla konuşayım dedim."

"Sayın Ahmet Ağaoğlu ile konuştuk, kendisine videoları attık. Hemen bavulunu toplasın gelsin dedi. Sonra bunlar bonservis ücreti ne olacak dediler. Ben kendilerinden rica ettim. Dedim ki bonservis ücreti almayalım. Trabzon, Türkiye liginde çok büyük bir takım. Sen şuanda Amerika’da 2. Lig’de oynuyorsun. Çok iyisin, yeteneklisin. Bonservis ücretini ödememek için ben elimden gelen gayreti gösterdim."

Bonservis ücretini benim ödediğim doğru değil. Ama Trabzonspor’a da ödetmedim öyle diyelim. Gerçek budur. Dünde geldiler. İnşallah güzel bir sözleşme olur. Trabzonspor camiasına, taraftarımıza, takımımıza hayırlı uğurlu olur. Biz çok büyük bir takımız, Trabzonspor çok büyük bir camia. Eric’de çok iyi bir futbolcu. Bence iyi olacak.”

Trabzonspor’un 51. Kuruluş yıldönümü kutlamalarına gelmeyi çok istediğini belirten Rafet El Roman, “Bende olmak isterdim. Yalnız çok talihsiz bir zamana denk geldi. 3 çocuklu bir baba olarak tatile çıktım ve çocukları bırakamadım. Yönetimden çok insanlar rica etti. Onlara izah ettim. Ama Galatasaray maçında orada olacağım” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...