Galatasaray Mirza Cihan ile 3 yıllık anlaşma imzaladı | Mirza Cihan kimdir?

Düzenleyen:
Galatasaray Mirza Cihan ile 3 yıllık anlaşma imzaladı | Mirza Cihan kimdir?

SPOR Haberleri

Galatasaray, genç yetenek Mirza Cihan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep FK'de forma giyen 2000 doğumlu futbolcu artık sarı kırmızılı forma için ter dökecek. Galatasaraylılar Mirza Cihan'ın kim olduğunu merak ediyor. Mirza Cihan kimdir?

Mirza Cihan kimdir? Futbolseverler bu ismi merak ediyor... Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu genç bir yetenek ile güçlendirdi. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep FK'de forma giyen 2000 doğumlu Mirza Cihan ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

MİRZA CİHAN KİMDİR?

Mirza Cihan 2000 yılında doğdu. Mirza'nın tam doğum tarihi 26 Ekim 2000. Mirza, Denizli'de dünyaya gözlerini açtı. 18 yaşındaki genç oyuncu orta sahada görev yapıyor. Mirza Cihan, Gazişehir Gaziantep altyapısından yetişti ve kısa sürede yaşıtlarının arasından sıyrılmayı başardı. Başarılı performansı sayesinde Galatasaray'ın dikkatini çeken Mirza Cihan, alt yaş gruplarında 19 Yaşaltı ve 21 Yaşaltı takımlarında antrenmanlara çıkıyordu.

Antrenmanlarda sergilediği performanslar, Mirza'nın Galatasaray ile resmi sözleşme yapmasını sağladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...