Beşiktaş - B36 Torshavn radyo canlı dinle | BJK Torshavn radyo dinle

Düzenleyen:
Beşiktaş - B36 Torshavn radyo canlı dinle | BJK Torshavn radyo dinle

SPOR Haberleri

Beşiktaş B36 Torshavn maçını izleyemeyecek olan futbolseverler maçı canlı dinlemek için arayış içerisinde. Beşiktaş B36 Torshavn canlı dinle, Beşiktaş Torshavn radyo dinle gibi konuları merak edenler için detaylar haberimizde. Bu sezon ilk kez taraftarı önüne çıkacak olan siyah beyazlılar, deplasmanda aldığı 2-0'lık galibiyetin avantajını sürdürmek ve taraftarına güzel bir galibiyet armağan ederek bir üst tura çıkmak istiyor. Vodafone Park'ta oynanacak olan karşılaşmayı canlı dinlemek isteyen taraftarlar canlı dinleme linki arıyor. Beşiktaş Torshavn radyo dinle, bjk torshavn radyo dinle gibi merak edilenler haberimizde sizlerle buluşuyor. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş - B36 Torshavn radyo dinle, BJK Torshavn canlı dinle ve BJK Torshavn radyo canlı dinle gibi konuları merak eden futbolseverler için önemli detaylar haberimizde. Maçı izleme imkanı olmayan futbolseverler, skordan haberdar olmak için maçı canlı dinlemek istiyor. Arayışa giren futbolseverler için detaylar haberimizde. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunun rövanş mücadelesinde evinde B36 Torshavn'ı konuk ediyor. Deplasmanda Jeremain Lens ve Gökhan Gönül ile gülen Beşikaş, karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Beşiktaş Torshavn maçı canlı dinlemek isteyen taraftarlar ise internette konuya dair araştırma yapıyor. BJK Torshavn ile karşılaşıyor. Beşiktaş Torshavn radyo dinle, BJK Torshavn radyo canlı dinle ile ilgili bilgiler sizlerle...

BEŞİKTAŞ - B36 TORSHAVN MAÇI CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş - B36 Torshavn radyo canlı dinle | BJK Torshavn radyo dinle

Beşiktaş B36 Torshavn maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunun rövanş mücadelesinde bu akşam Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn'ı konuk edecek Beşiktaş, uzun bir aradan sonra stadında taraftarıyla buluşacak. Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonundan Carlos Xistra yönetecek. Xistra'nın yardımcılıklarını Nuno Pereira ve Nuno Miguel Silva Manso yapacak. Vitor Fernandes Ferreira ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak. Maç D-Smart'tan naklen yayınlanacak. 

"Kupa 2"de 104. maçı 

Siyah-beyazlılar, B36 Torshavn karşısında UEFA Avrupa Ligi'ndeki 104. müsabakasını oynayacak. Adı UEFA Kupası'ndan UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilen Avrupa futbolunun 2 numaralı organizasyonda bugüne kadar 103 maça çıkan siyah-beyazlı ekip, 47 galibiyet, 21 beraberlik ve 35 mağlubiyet aldı. Bu organizazyondaki maçlarında rakip fileleri 161 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 125 gole engel olamadı. 

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yenerek elde etti. Siyah-beyazlı takım, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 2011-2012 sezonunda UEFA Avrupa Ligi organizasyonunda İstanbul'da 5-1 mağlup ederek farklı bir skora daha imza attı. Beşiktaş ayrıca 2005-2006'da UEFA Kupası'nda Liechtenstein ekibi Vaduz'u evinde 5-1 yendi.

Deplasmandaki karşılaşmayı Jeremain Lens ve Gökhan Gönül'ün golleriyle 2-0 kazanan Beşiktaş, rakibi karşısında bu avantajını kullanarak tur arayacak. İlk maçta yer almayan Ricardo Quaresma ile Pepe, teknik heyetin görev vermesi halinde forma giyebilecek. Beşiktaş, B36 Torshavn'ı geçmesi durumunda, 3. ön elemede, LASK Linz (Avusturya)-Lilleström (Norveç) mücadelesinde tur atlayan tarafla eşleşecek. LASK Linz, Lilleström karşısında ilk maçı 4-0 kazanmıştı.

74 gün sonra Vodafone Park'a çıkacak 

Beşiktaş, uzun bir ara sonrası Vodafone Park'ta taraftarlarının önüne çıkacak. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor'u konuk eden siyah-beyazlı takım, 74 gün sonra taraftarları karşısında resmi bir maç yapacak. 

B36 Torshavn son antrenmanını Vodafone Park’ta yaptı

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eleme rövanşında Beşiktaş ile karşılaşacak olan B36 Torshavn son antrenmanını yaptı. Vodafone Park’ta Teknik Direktör Jakup Borg’un gözetiminde yapılan antrenmanının ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşti. Faroe Adaları ekibi antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Basına açık olan bölümde takım pas çalışması gerçekleştirdi. İdmanın basına kapalı bölümünde Torshavn, Beşiktaş maçının taktiğini çalıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...