Fenerbahçe Benfica'yı elerse hangi takımla eşleşecek? O takımlar belli oldu

Düzenleyen:
Fenerbahçe Benfica'yı elerse hangi takımla eşleşecek? O takımlar belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu aşaması ilk maçında Benfica ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli ekibin yeni sezondaki ilk resmi maçı olacak olan karşılaşma deplasmanda oynanacak. Fenerbahçe'nin Benfica engelini geçmesi durumunda karşılaşacağı muhtemel iki rakibi belli oldu.

Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu aşamasında Portekiz'in Benfica takımı ile karşılaşacak. Seri başı konumda ve lig turu üzerinde gelen takımlar arasında en yüksek puana sahip Benfica karşısında Fenerbahçe tur atlarsa muhtemel iki rakibi belli oldu Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme turu maçları sonunda PAOK ve Ajax takımları bir üst tura yükseldi. Böylece 3.Ön Eleme turu eşleşmeleri netleşti:

Lig rotası:

Benfica (Portekiz) - Fenerbahçe (Türkiye)

PAOK (Yunanistan) - Spartak Moskova (Rusya)

Slavia Prag (Çekya) - Dinamo Kiev (Ukrayna)

Standard Liege (Belçika) - Ajax (Hollanda)

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme maçlarını 7-14 Ağustos tarihlerinde oynayacak ancak play-off turu kura çekimi ise 6 Ağustos tarihinde çekilecek

Fenerbahçe son tur için kura çekimine Benfica takımı ile eşleştiği için seri başı gibi katılmış olacak bir başka deyişle Benfica / Fenerbahçe galibi seri başı olacak ayrıca D. Kiev yüksek puanlı olduğu için Slavia Prag (Çekya) - Dinamo Kiev (Ukrayna) galibi seri başı olacak

PAOK ya da Spartak Moskova

Rusya ve Ukrayna takımlarının eşleşmesine son dönemde izin vermeyen UEFA aynı kararı devam ettirirse Benfica - Fenerbahçe serisinin galibi PAOK (Yunanistan) - Spartak Moskova (Rusya) galibi ile Slavia Prag (Çekya) - Dinamo Kiev (Ukrayna) galibi Standard Liege (Belçika) - Ajax (Hollanda) galibi ile eşleşecek.

Bu arada Fenerbahçe'nin Benfica'yı elemesi halinde Şampiyonlar Ligi grup aşamasında da farklılık olacak. Grup aşaması 3.torba ilk takımı konumunda bulunan Liverpool eğer Benfica elenirse 2.torba takımı olacak. (Ajansspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...