Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bülent Arınç'tan anlamlı paylaşım

Düzenleyen:
Bülent Arınç'tan anlamlı paylaşım

SPOR Haberleri

AK Parti'nin efsane isimlerinden olan ve 2001 yılında partinin iktidara geldiği dönem Manisa milletvekili olarak seçilen Bülent Arınç'tan anlamlı bir paylaşım geldi...

Arınç paylaşımı şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptı. 

İşte Arınç'ın paylaşımı ile ilgili detaylar...

Galatasaray ile Manisa temsilcisi Akhisar, dün akşam Süper Kupa mücadelesinde karşılaştı. Normal süresi 1-1 eşitlikle sona eren maçı uzatmalarda Akhisar kazanarak kupaya uzanmayı başardı. Aktif siyasi döneminde AK Parti'de birçok üst düzey görevler alan Arınç, seçim bölgesi Manisa temsilcisi Akhisar'ı Twitter hesabı üzerinden tebrik etti.

İşte Arınç'ın o paylaşımı:

''Geçen sene Türkiye Kupası tarihinde bir ilke imza atarak bileğinin hakkıyla şampiyonluğu kazanan güzel Akhisarımız'ın gururu Akhisarspor dün akşam da Süper Kupa'yı kazandı.

Başta kulüp başkanımız Hüseyin Eryüksel olmak üzere bu başarıda emeği bulunan tüm futbolcularımızı, teknik ekibimizi ve fedakar taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarının ligde de devam etmesini diliyorum.''

Bülent Arınç'tan anlamlı paylaşım

Bülent Arınç'tan anlamlı paylaşım

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...