Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'dan eski futbolcusuna kur farkı ve faiz tepkisi

Düzenleyen:
Trabzonspor'dan eski futbolcusuna kur farkı ve faiz tepkisi

SPOR Haberleri

Trabzonspor'dan, kur farkı ve faizlerle birlikte 9 milyon 815 bin lira tazminat kazanan eski futbolcusu Aykut Demir ile ilgili sert bir açıklama geldi.

Trabzonspor, 9 milyon 815 bin 580 TL tazminat ödemeye mahkum edildiği esti futbolcusu Aykut Demir ile ilgili sert bir açıklama yayınladı.

KUR FARKI VE FAİZE VURGU YAPILDI

Yağ ölçüm testine geç gelmesi nedeniyle sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Aykut Demir, olayı Türkiye Futbol Federasyonuna taşımış ve 9 milyon 815 bin lira almaya hak kazanmıştı. Aykut'un kur farkı ve faizleri de talep ettiğine vurgu yapan bordo mavili kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Kamuoyunun bildiği üzere; geçmişte kulübümüzde forma giyen ve ilgili dönemde ''Yağ ölçüm testine geç gelmesi'' nedeniyle sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edilen Aykut Demir, feshini TFF'ye taşımış, beraberinde UÇK ve Tahkim Kurulları kulübümüzü haksız bularak 9 milyon 815 bin 580 TL ödemeye mahkûm etmiştir.

Yönetim Kurulumuz, diğer tüm girişimlerinde olduğu gibi memleket ve Trabzonsporluluk hassasiyetini ön planda tutarak ilgili futbolcuya son güne kadar tazminatı için indirim veya taksitlendirme taleplerini iletmiştir.

TOPLAM 23 MİLYON 989 BİN LİRA ÖDEME YAPILDI

Ancak; yaşantısından ahlakı ve vicdani değerlerinin yüksek olduğunu düşündüğümüz Trabzonlu futbolcu tüm iyi niyetli taleplerimizi reddetmiş ve tazminatını kur farkı ve faiz dâhil olmak üzere talep etmiştir! Bunun üzerine kulübümüz, ilgili futbolcuya ciddi bir kısmı faiz ve kur farkından oluşan 9 milyon 815 bin 580 TL'lik tazminat tutarını bugün itibarıyla tek seferde ve peşin olarak ödemiştir.

Bu vesileyle; ilgili futbolcu başta olmak üzere geçmiş dönem Yönetim Kurulları ve Başkanların eylemleri sonucunda kulübümüzün ödemek zorunda olduğu, Süper Lig için lisans almamıza engel teşkil eden toplamda 23 milyon 989 bin 262 TL'lik ödemenin bugün itibarıyla gerçekleştirildiğini tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...