Emre Akbaba adım adım Galatasaray'a...

Düzenleyen:
Emre Akbaba adım adım Galatasaray'a...

SPOR Haberleri

Bugün Fenerbahçe ile anlaştığı ileri sürülen Emre Akbaba için Galatasaray hamlede bulunarak teklifini yükseltti.

25 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'nin teklifine rağmen ''Galatasaray'da oynamak istiyorum'' demesi Galatasaray'ın elini güçlendirdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray Aytemiz Alanyaspor'da oynayan Milli futbolcu Emre Akbaba'yı transfer etmek için adeta savaşıyor.

Emre Akbaba transferini görüşmek için İstanbul'a gelen Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşuğlu, Türk Telekom Stadı'ndan ayrıldı.

GALATASARAY TEKLİFİ YÜKSELTTİ

BİP Spor'un haberine göre Galatasaray, Emre Akbaba için teklifini 3 milyon euroya yükseltti. Oyuncu ile tekrar temas kuruldu. Emre'nin Fenerbahçe'nin teklifine rağmen ''Galatasaray'da oynamak istiyorum'' demesi Galatasaray'ın elini güçlendirdi.

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu, Galatasaray'ın teklifine yarın cevap vereceklerini iletti.

ALBAYRAK'TAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan Galatasaray asbaşkanı Abdurrahim Albayrak "Bir teklif daha sunduk, bu teklif ile ilgili geri dönüş bekliyoruz. Alanyaspor başkanı ile bir kez daha görüşeceğiz." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...