Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın Emre Akbaba transferindeki Aziz Yıldırım gerçeği

Düzenleyen:
Galatasaray'ın Emre Akbaba transferindeki Aziz Yıldırım gerçeği

SPOR Haberleri

Transfer döneminde Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Emre Akbaba'nın, Aziz Yıldırım döneminde sarı-lacivertli kulüple anlaştığı ortaya çıktı. Transfer döneminde gündemi oldukça meşgul eden Emre Akbaba'yla ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın, başkanlık seçiminden önce milli yıldızla her konuda anlaştığı ve seçimi kazanması halinde ise transferi resmen açıklayacağı öğrenildi.

Aziz Yıldırım, Aytemiz Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Akbaba'yla 3 yıllık anlaşmaya varmıştı. Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye yeni bir soluk getireceğini düşündüğü Emre Akbaba'nın alacağı ücret bile belliydi.

EMRE AKBABA'NIN MAAŞI BELLİYDİ

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın başkan seçilmesi halinde büyük ölçüde kadrosuna katacağı Emre Akbaba'nın sarı-lacivertli kulüpte alacağı maaş bile belliydi. Yıldız futbolcu Fenerbahçe'den ilk yıl 1,8 milyon, ikinci yıl 1,9 milyon, üçüncü yıl ise 2 milyon euro maaş alacaktı.

ALANYASPOR'A 2,5 MİLYON EURO ÖDENECEKTİ

Aziz Yıldırım, anlaşmaya vardığı Emre Akbaba için Akdeniz ekibi Aytemiz Alanyaspor'a bonservis bedeli olarak 2,5 milyon euro ödemeyi kabul etmişti.

AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKAN SEÇİLEMEMESİ NEDENİYLE TRANSFER İPTAL OLDU

Aziz Yıldırım'ın başkanlık seçimini büyük bir farkla Ali Koç'a kaybetmesinin ardından transfer iptal oldu. (Haberler.com)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...