Michael Frey Fenerbahçe'yle imzaya çok yakın! Michael Frey kimdir?

Düzenleyen:
Michael Frey Fenerbahçe'yle imzaya çok yakın! Michael Frey kimdir?

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. ​İsviçre'nin Zurich takımında forma giyen ve Fenerbahçe ile anlaşmaya varan Michael Frey, yarın İstanbul'a geliyor. 24 yaşındaki golcü futbolcu, sarı-lacivertlilerle resmi sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe, Michael Frey transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertlilerin kadrosuna kattığı İsviçreli yıldız Frey, yarın sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek. Frey, saat 14.00'te Türkiye'de olacak.

Sarı-lacivertli kulüple daha önce anlaşmaya varan ancak kulübü tarafından transfer olmasına izin verilmeyen golcü futbolcu, kulübüyle ters düşmüş ve kadro dışı bırakılmıştı.

FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ MICHAEL FREY KİMDİR?

Kariyerine Young Boys altyapısında başlayan İsviçreli 1,89'luk forvet, 2014/15 yılında 3 milyon euro bonservis bedeliyle Lille'e transfer oldu. Lille'de beklentilerin altında kalan oyuncu, önce Luzern'e kiralandı, 2016/17 yılında ise 500 bin euro bonservis bedeliyle Young Boys'a geri döndü. 1994 doğumlu forvet, geçen yaz ise 400 bin euro bedelle FC Zürich'in yolunu tuttu.

24 yaşındaki Frey, mavi-beyazlı ekibin formasıyla çıktığı 39 resmi maçta 16 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...