Aykut Kocaman ile Ç.Rizespor anlaşamadı

Düzenleyen:
Aykut Kocaman ile Ç.Rizespor anlaşamadı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra adı birçok takımla anılan ve son olarak Ç.Rizespor'la görüşen Aykut Kocaman, bu sezon takım çalıştırmayacağını açıkladı.

Ali Koç'un başkan olmasının ardından sarı-lacivertli ekipten gönderilen Aykut Kocaman, bu sezon antrenörlük yapmayacağını ifade etti.

BU YIL DİNLENECEK

Aykut Kocaman, "Kesin ve kesinkes bu sezon takım çalıştırmayacağım. Çalıştıracak olsaydım Fenerbahçe'den sonra gelen teklifleri değerlendirirdim. Bu dakikadan sonra hiçbir takım çalıştırmayacağım, bu sezonu boş geçeceğim."

Tecrübeli teknik adamı daha önce Konyaspor istemişti. Kocaman'a son teklif götüren takım ise İbrahim Üzülmez'le yollarını ayırmaya hazırlanan Çaykur Rizespor oldu. 

Aykut Kocaman, Rizespor'la anlaşamayınca bu sezon takım çalıştırmama kararı aldı. Sık sık Bodrum'da tatil yapan Kocaman'ın takım çalıştırmadığı dönem boyunca İstanbul'a dönmeyi düşünmediği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...