Guus Hiddink'in yeni adresi belli oldu

Düzenleyen:
Guus Hiddink'in yeni adresi belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Takımı eski teknik direktörü Guus Hiddink’in yeni görev yeri belli oldu. Deneyimli teknik adam Çin U-21 Milli Takımı’nın başına getirildi.

Tokyo’da 2020’de düzenlenecek olimpiyat oyunlarında mücadele edecek olan ekibin başına geçen 71 yaşındaki teknik adamın, Çinlilere olimpiyatlarda altın madalya kazandırmaya çalışacağı bildirildi.

Hiddink son olarak 2015-16 sezonunda Chelsea’de görev yapmıştı. O tarihten bu yana boşta bulunan Hollandalı çalıştırıcıdaha önce Türkiye, Güney Kore, Avustralya, Rusya gibi A milli takımları çalıştırmıştı.

Çin basını, Çin-Myanmar U21 maçında tribünde görüntüledikleri Guus Hiddink’in takımın yeni hocası olduğunu duyururken, deneyimli çalıştırıcının adı geçtiğimiz günlerde Pekerman’ın yerine Kolombiya Milli Takımı için de geçmişti. (Skorer Dış Haberler)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...