Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İtalyan basınından flaş iddia! Cengiz Ünder imzayı atıyor

Düzenleyen:
İtalyan basınından flaş iddia! Cengiz Ünder imzayı atıyor

SPOR Haberleri

Roma, milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in yıllık ücretine zam yaparak sözleşmesini uzatıyor. İtalyan basını, Cengiz Ünder'in yıllık ücretinin 1.8 milyon Euro'ya çıkarılacağını yazdı.

İtalya’da Roma formasıyla başarılı bir dönem geçiren Cengiz Ünder’e yeni sözleşme geliyor. Corriere Dello Sport’ta yayınlanan haberde, Roma Sportif Direktörü Monchi’nin Cengiz’e yeni sözleşme hazırlığında olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon yakaladığı çıkışla dikkatleri çeken genç oyuncu için yıllık maaşına zam ve sözleşme süresini uzatma yapılacak.

1 milyon Euro'nun altında maaşı olan Cengiz için 1.8 milyon Euro'luk yeni bir maaş belirlendiği ifade edildi. Ayrıca sözleşmenin 2023 yılına kadar uzatılacağı da aktarıldı. 21 yaşındaki futbolcunun sözleşmede iyileştirmeyle beraber memnun olacağı dile getirildi. (Milliyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...