HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Kayserispor 0-2 Konyaspor özeti ve golleri izle | Kayseri Konya maçı kaç kaç bitti?

Düzenleyen: /
Özet İzle: Kayserispor 0-2 Konyaspor özeti ve golleri izle | Kayseri Konya maçı kaç kaç bitti?
Kayserispor, Konyaspor, Kayseri Konya Şifresiz Canlı İzle, Haber

SPOR Haberleri

Kayserispor Konyaspor maçı özeti izle ve Kayserispor Konyaspor şifresiz izle haberi ile birlikteyiz. Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor, Konyaspor'u konuk etti. Peki Kayserispor Konyaspor maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Kayserispor Konyaspor maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettikleriize haberimizden ulaşabilirsiniz. Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor, Konyaspor'u konuk etti. Kayserispor, evinde Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Konyaspor, puanını 11'e çıkarırken Kayserispor ise 8 puanda kaldı. Peki Kayseri Konya maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Konyaspor, Yatabare ile 36. dakikada öne geçti! (0-1) 46. dakikada Konyaspor, Jonsson ile farkı 2'ye çıkardı! (0-2)

KAYSERİSPOR KONYASPOR ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kayserispor - Konyaspor mücadelesini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Ev sahibi takımda Oğuzhan Berber ve Sakıb'ın sakatlığı bulunuyor. Konuk ekipte ise Filipovic sakat, cezalı oyuncu bulunmuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...