HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet izle: Liverpool 3-0 Southampton maçı özeti ve golleri izle | Liverpool Southampton maçı kaç kaç bitti

Düzenleyen:
Özet izle: Liverpool 3-0 Southampton maçı özeti ve golleri izle | Liverpool Southampton maçı kaç kaç bitti
Liverpool Southampton Canlı İzle, Liverpool Southampton Canlı Skor, Liverpool Southampton Şifresiz İzle, Liverpool Southampton Maç Özeti, Canlı Skor, Premier Lig Maçları İzle, Liverpool Southampton Geniş Özeti, Haber

SPOR Haberleri

Liverpool Southampton maçı özeti, Liverpool Southampton maço geniş özeti ve Liverpool Southampton maçı golleri gibi maça dair merak edilenler haberimizde. Premier Lig'de heyecan 6. hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. Liverpool Southampton maçına dair bilgi almak isteyenler detayları haberimizde bulabilirler.

Liverpool Southampton maçı geniş özeti, Liverpool Southampton maçı golleri ve kaç kaç bitti gibi maça dair merak edilen tüm detaylara futbolseverler haberimizden ulaşabilirler. İngiltere Premier Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Liverpool, Southampton ile evinde karşılaştı. Yeni sezonda daha güçlü ve daha iddialı başlayan Liverpool ile Southampton maçı kaç kaç bitti, maç nasıl geçti diye merak eden futbol severler için haberimizin içerisinde karşılaşma hakkında detaylar yer alıyor. Liverpool, konuk ettiği Southampton’ı 3-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

LİVERPOOL SOUTHAMPTON MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İLK 11'LER

Liverpool: Alisson, Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino.
Southampton: McCarthy, Cedric, Vestergaard, Hoedt, Bertrand, Hojbjerg, Lemina, Romeu, Targett, Redmond, Long.

Liverpool 6’da 6 yaptı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, konuk ettiği Southampton’ı 3-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

Ligin altıncı hafta mücadelesinde, zirve iddiasıyla sezona başlayan Liverpool, Anfield Stadı’nda Southampton’ı konuk etti.

Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Liverpool, 10. dakikada Wesley Hoedt (kendi kalesine), 21. dakikada Joel Matip ve 45 3’üncü dakikada yıldız oyuncusu Muhammed Salah’ın golleriyle mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...