HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet izle: West Ham United 0-0 Chelsea maçı özeti izle | West Ham Chelsea geniş özeti ve kaç kaç bitti

Düzenleyen: /
Özet izle: West Ham United 0-0 Chelsea maçı özeti izle | West Ham Chelsea geniş özeti ve kaç kaç bitti
West Ham United Chelsea Maçı Canlı İzle, West Ham United Chelsea Maçı Şifresiz İzle, West Ham Chelsea Maçı Canlı Skor, West Ham Chelsea Maç Özeti, West Ham Chelsea Golleri İzle, West Ham Chelsea Geniş Özet, Haber

SPOR Haberleri

West Ham United Chelsea maçı özeti, West Ham United maçı geniş özeti izle gibi İngiltere Premier Lig 6. hafta karşılaşmasına dair detaylar haberimizde. Lige pek iyi başlayamayan, ilk beş haftada bir galibiyet ve dört mağlubiyet alan West Ham United, Chelsea'yi konuk etti. Karşılaşma kaç kaç sona erdi? Maça dair detaylar haberimizde...

İngiltere Premier Lig'de heyecan devam ediyor. Lige muhteşem bir başlangıç yapan Chelsea, West Ham United deplasmanına konuk oldu. West Ham United Chelsea maçı özeti izle, West Ham United Chelsea maçı kaç kaç bitti gibi futbolseverlerin merak ettiği detaylar haberimizde sizlerle... Bugün 15.30'da Londra Stadyumu'nda oynanan maçı hakem Mike Dean yönetti. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi ve iki takım birer puanla karşılaşmadan ayrıldı.

WEST HAM UNİTED CHELSEA MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

West Ham United'da son durum

Manuel Pellegrini yönetimindeki West Ham United sezona kötü başladı. İlk 4 maçını kaybeden takım son hafta ise Everton deplasmanından 3-1 galibiyetle ayrılarak rahat bir nefes aldı. West Ham United bu haftaya 3 puanla 16. sırada başladı.

Chelsea'de son durum

Maurizio Sarri'nin takımın başına geçmesinin ardından Londra temsilcisi Chelsea bu sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Ligde ilk 5 haftayı kayıpsız geçen ekip Liverpool ile birlikte zirvenin sahibi oldu. Hafta içinde PAOK deplasmanında kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne de 3 puanla başlayan takım aynı şekilde devam etmek istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...