HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş özeti, golleri İzle | FB-BJK geniş özeti İzle

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş özeti, golleri İzle | FB-BJK geniş özeti İzle
Beşiktaş, Fenerbahçe, Fenerbahçe Beşiktaş Özeti Golleri İzle, Fenerbahçe Beşiktaş Özeti İzle, Fenerbahçe Beşiktaş Golleri İzle, Fenerbahçe Beşiktaş İzle, Fenerbahçe Beşiktaş Geniş Özet İzle, Fenerbahçe Beşiktaş Özeti Ve Golleri, Haber

SPOR Haberleri

Fener Beşiktaş maç özeti izle linki ve gollerinin videosu ve tüm önemli anlarının izle haberi ile birlikteyiz. Süper Lig 6. haftanın kapanış maçı dev derbi oldu. Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Peki heyecanla beklenen Fenerbahçe Beşiktaş derbisi özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Fener Beşiktaş maçı özeti, golleri ve tüm detaylarını izle linki ve görüntüleri ile birlikteyiz. FB-BJK golleri izle, maç skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Süper Lig 6. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk oldu. Süper Lig ve Avrupa Ligi'ne istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe, evinde 1-1 berabere kalarak Beşiktaş ile puanları paylaştı. Beşiktaş, puanını 11'e yükseltirken Fenerbahçe ise 7 puana yükseldi. Peki FB BJK derbisi özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar... Dakika 40'ta Babel skoru 1-0'a getirdi. 71'de Ayew skora denge getirdi.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Harun, Şener, Reyes, Neustadler, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Ayew, Benzia, Aatif, Slimani.
TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Tolgay, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Lens, Babel
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş özeti, golleri İzle | FB-BJK geniş özeti İzle

Fenerbahçe, derbide 1 puana razı oldu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'la sahasında 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya taraftar desteğiyle iyi başlayan ve pozisyonlara giren Fenerbahçe, 40. dakikada Ryan Babel'in golüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-0 geride gitti.

İkinci yarıda 71. dakikada Andre Ayew'le eşitliği yakalayan sarı-lacivertliler, galibiyet golünü bulamadı ve sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.

Sahasında üst üste ikinci maçını da kazanamayan Fenerbahçe, puanını 7'ye yükseltti ve haftayı 13. sırada tamamladı. Fenerbahçe, 6. hafta sonunda lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde bulunuyor.

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş özeti, golleri İzle | FB-BJK geniş özeti İzle

- Hasan Ali Kaldırım, direği geçemedi

Fenerbahçe'nin sol beki Hasan Ali Kaldırım'ın ilk yarıdaki bir şutu direkten döndü.

Karşılaşmanın 35. dakikasında Hasan Ali'nin ceza yayının dışından çektiği sert şutta top üst direkten döndü.

Hasan Ali Kaldırım, derbide etkili bir performans ortaya koyarken 71. dakikada Ayew'in attığı golün de pasını verdi.

- Ersun Yanal tezahüratı

Fenerbahçeli taraftarlar, maçın bitiminde eski teknik direktörleri Ersun Yanal lehine tezahürat yaptı.

İlk 6 haftada 11 puan yitirilen teknik direktör Cocu yönetimindeki performanstan memnun kalmayan sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe'yi 2013-2014 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Yanal'ın ismini maç sonu bağırdı.

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş özeti, golleri İzle | FB-BJK geniş özeti İzle

- Slimani'ye alkış

Karşılaşmadan sonra Fenerbahçeli taraftarlar, santrforları İslam Slimani'yi alkışladı.

Oğluyla bir süre sahada top oynayan Slimani, taraftarların desteğini aldı.

STAT: Ülker

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

FENERBAHÇE: Harun - Şener, Reyes, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal (Dk. 56 Eljif), Jailson, Ayew, Benzia (Dk. 89 Mehmet Ekici), Aatif (Dk. 61 Valbuena), Slimani

BEŞİKTAŞ: Karius - Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma (Dk. 90+1 Necip), Oğuzhan (Dk. 69 Ljajic), Lens (Dk. 69 Larin), Babel

GOLLER: Dk. 71 Ayew (Fenerbahçe) - Dk. 40 Babel (Beşiktaş)

KIRMIZI KART: (Maçın ardından) Caner Erkin (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Reyes (Fenerbahçe) - Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Caner (Beşiktaş)

Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 40'ıncı dakikada Babel'in attığı golle Beşiktaş önde kapattı. Fenerbahçe 71'inci dakikada Ayew'in golüyle skora dengeyi getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik skorla sona erdi.

15'inci dakikada sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Şener ortaladı. Aatif'ın kafa vuruşu Karius'un kucağına gitti.
20'nci dakikada Şener'in geri pası kısa kaldı. Topla buluşan Babel'in şutunda Fenerbahçe savunmasına çarpan top kornere gitti.
26'ncı dakikada Babel'in pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Quaresma'nın şutunda top auta gitti.
31'inci dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Benzia geçti. Bu oyuncunun ortasında Slimani'nin kafa vuruşu üst ağlarda kaldı.
34'üncü dakikada Hasan Ali'nin ara pasıyla savunma arkasına sarkan Ayew'in vuruşu üstten auta gitti.
35'inci dakikada Beşitaş savunmasının uzaklaştırmak istediği top Hasan Ali'nin önünde kaldı. Hasan Ali'nin şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü.

40'ıncı dakikada Beşiktaş öne geçti. Pepe'nin savunmadan attığı uzun pasta savunmadan seken topu kontrol eden Babel'in uzak mesafeden yaptığı vuruşta top ağlara gitti: 0-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0'ık üstünlüğüyle sona erdi.
54'üncü dakikada Oğuzhan'ın ara pasıyla savunma arkasına sarkan Lens'in sol çaprazdan yaptığı vuruş yandan auta gitti.
58'inci dakikada Hasan Ali'nin uzak mesafeden attığı şutta Karius topu çeldi. Seken topu Beşiktaş savunması kornere gönderdi.
63'üncü dakikada kısa paslarla rakip kaleye giden Beşiktaş'ta Oğuzhan topu ceza yayı üzerindeki Lens'e aktardı. Topu kontrol edip sol ayağına alan Lens'in vuruşu kaleci Harun'un üzerine gitti.

71'inci dakikada Fenerbahçe skoru eşitledi. Sol kanatta topla buluşan Hasan Ali'nin ortasında Ayew'in kafa vuruşu ağlara gitti: 1-1.

75'inci dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Benzia'nın pasıyla topla buluşan Valbuena'nın plase vuruşunda Karius topu kontrol etti.
80'inci dakikada Quaresma'nın kullandığı köşe vuruşunda Vida'nın kafa vuruşu üstten dışarı çıktı.
Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik skorla sona erdi.

ŞENOL GÜNEŞ: “BUGÜN 2 PUAN KAYBETTİK”

Fenerbahçe deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından konuştu. 2 puan kaybettiklerini söyleyen Güneş, statta ise herhangi bir olumsuzluk yaşamadığının altını çizdi.

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Derbi ortamıyla ilgili konuşarak sözlerine başlayan Güneş, "Öncelikle maçın genel isteklerine futbolcular iyi cevap verdi. Yönetimi de ağırladılar ve bizde de herhangi bir olumsuzluk olmadı. Bu maçta, daha önceki maçlarda gerginlik yapmaya çalışanların da önüne geçildi. Olumsuzluk olmadan maçı tamamladık. Bunu söylemek zorundayım. Geçen karşılaşmada yaşanan küfürle ilgili oluşturulmak istenilen hava çok yanlış. Tasvip etmem mümkün değil. Aklı selim insanların inanmayacağı bir tablo. Bizim sahamızda da burada da olmasını istemiyoruz. Kitleleri camiayı karalayacak şekilde olmasının kimseye yararı yok" açıklamasını yaptı. Maçla ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, "Beklediğimiz gibi Fenerbahçe baskılı oynamaya çalıştı. Çıkışlardaki pas yüzdemiz daha iyi olsaydı daha fazla pozisyon bulabilirdik. Bulduğumuz golle birlikte ikinci yarıda daha çok hücuma çıktık. İkinci yarıda kopmalar başladı ve bu da rakibin işine geliyordu. Rakibin kanatlardan gelen ataklarıyla gol yedik. Bu gol sonrası seyirciyle tekrar döndüler. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş özeti, golleri İzle | FB-BJK geniş özeti İzle

"Çok kolay top kayıpları yaptık"

Maçtan önce dağıtılan esame listesinde Phillip Cocu’nun ‘Teknik Direktör’, Şenol Güneş’in ise ‘Teknik Sorumlu’ olarak yazılmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Güneş, "Kim yazmışsa hatalı yazmıştır. Ne amaçla yazmış olabilir bilmiyorum. Ne federasyonun, ne Fenerbahçe’nin ne de bizim böyle bir şey yapmamız doğru olmaz" dedi. Adem Ljajic’in yumuşak bir oyuncu olduğunu söyleyen Güneş, "Atiba’yla başladık. Bir de bu ambiyansa alışkın isimleri oynatmaya çalıştık. Tolgay’ı da iki yönlü kullanmaya çalıştık. Çok da olumsuz değildi. Diri bir Adem Ljajic’i ben de oynatmak isterdim. Bugün tam diri göremedim onu. Hücuma gittik ama gol bulmamız gerekiyordu. Önde baskı yapmak ve Adem Ljajic’in çıkışıyla gol atmayı düşündük ama düşündüğümüz gibi olmadı" diye konuştu. Savunmada yapılan top kayıplarına da değinen Şenol Güneş, esprili bir cevap vererek, "Güzel sahayı bulunca alışamadık herhalde" dedi. Takımda çok top kaybı yaşandığını söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Vida da top kayıpları yaptı, Tolgay da yaptı. Zaman zaman baskı geldi ama baskıdan önce çok kolay top kayıpları yaptık. Bizim kalitemizin altında kayıplar oldu. Atiba uzun bir aradan sonra ilk maçında gayet iyiydi. Larin’i forvete koyduğumuzda baskı yapmasını istedik. Bunu yapmadı ve tedirgin, güvensiz oynadı. Bu sefer de kenara aldım Larin’i ve Babel’i hücuma çektik" diyerek sözlerini sürdürdü.

“Gökhan topun kendisinden çıktığını söyledi”

Kayserispor maçının deplasmanda oynanmasıyla ilgili gelişmelerden haberi olmadığını söyleyen Güneş, Fenerbahçe karşısında iyi oynadıklarının da altını çizdi. Oyun disiplininden kopmadıkları dönemde iyi oyun ortaya koyduklarını belirten Güneş, "Hücumdan dönüşlerde gidip gelmelerde mesafe oldu. Bunun dışında iyiydik. Daha iyi pas yapan takımdık ama bugün yapamadık. Taç pozisyonunda Gökhan Gönül 'Benden çıktı' dedi. Ben de bunu hakeme söylemesini söyledim. Ama hakem ısrar edince biz attık. Quaresma’nın çıkarken yaptığı hareket, kendi oyununa kızdığı ve pas yapamadığı içindi. Lens ve Quaresma, iki beklerin hücumuna karşılık vermeye çalıştı. Hücumda da etkin kullanmak istedik. Son bölümde Hasan Ali’nin attığı ortada, yiyeceğimiz bir gol değildi aslında ama her oyuncu hata yapabilir. Hücumda tercih yanlışlığı olabilir. Hatalara rağmen kazanabileceğimiz bir maçtı. Lens de kalabilirdi ama Quaresma top tutuyordu. Larin biraz daha top tutabilse, rakip hiç gelemezdi. 1-0 mağlup olan her takım bu riski alabilir ama galip olan takımın bu riski almaması lazım" ifadelerini kullandı.

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş özeti, golleri İzle | FB-BJK geniş özeti İzle

"Küfürleri duymadım"

Tribünlerden edilen küfürlerle ilgili soruyu yanıtlayan Şenol Güneş, "Bana edilen küfürleri duymadım. Saha içinde kime nasıl bağırdığımı bile duymuyorum bazen. Benim bulunduğum yerden mi yoksa maça konsantre olmamdan dolayı mı bilmiyorum, duymadım. Küfür varsa, ne bizim sahada ne de başka sahada olmasını istemem" değerlendirmesini yaptı. Son olarak bu maçı kazanmak için sahaya çıktıklarının altını çizen başarılı çalıştırıcı, "Burada kazanmak için oynadık ama olmadı. Futbol böyle. Bugün kazanabileceğimiz maçta 2 puan kaybettik. Üzülmenin alemi yok. Geçmişi de konuşmaya gerek yok. Geçen sene 2-1 kaybettiğimiz maçta da kazanmaya yakındık. O gün kaybettik, bugün berabere kaldık. Başkalarının favori görmesi önemli değil. Sahada oynanan futbol var. Biz sahamızda en rahat maçımızda Antalya’ya kaybettik. Bursa’da puan kaybettik. Kazanabileceğimiz maçlarda 7 puan kaybettik. Erzurum’da da özellikle ilk yarıda çok kötü oynayıp kazandık. Bu kayıplar olmasa bugün belki başka bir şey konuşuyor olurduk" diyerek sözlerini tamamladı.

PHİLLİP COCU: “BUGÜNKÜ FUTBOL, GELECEK İÇİN UMUT VERDİ”

Beşiktaş ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Phillip Cocu, karşılaşmanın ardından konuştu. Hollandalı hoca, takımının ilk yarıda oynadığı futbolun gelecek için umut verdiğini söyleyerek, “İçinde bulunduğumuz bu durumu değiştireceğiz” dedi.

Beşiktaş ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Phillip Cocu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi değerlendiren Hollandalı teknik adam, “İlk derbi maçıma çıktım. Gerçekten hayranlık uyandırıcı bir atmosfer vardı ve çok etkilendim. Taraftarlar muhteşemdi, harikaydı. Bize çok katkıları oldu. Takımın itici gücü olduklarını gösterdiler. Çok iyi bir ilk yarı geçirdik. Şu ana kadar ki en iyi oyunumuzdu. İlk yarıdaki futbolumuz bize gelecek için de umut verdi. İkinci yarıda iki takım da boşluklar verdi. Bir defansif bir de ofansif grup olarak sahadaydı, iki takım da. Ayew’in çok güzel golüyle beraberliği yakaladık. Başka fırsatlar da yakaladık. İkinci yarıda Valbuena ve Eljif’in gol atabileceği pozisyonlar oldu. Taraftarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüz ve hayal kırıklığı yaşıyoruz. Takımımın son ana kadar çabalamasıyla ve oyunu bırakmaması nedeniyle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş özeti, golleri İzle | FB-BJK geniş özeti İzle

“Rakip alanda oynamak istiyoruz”

Takımının maçın ilk yarısında ortaya koyduğu futboldan dolayı memnun olduğunu tekrar eden Phillip Cocu, “Dürüst olalım, yoktan gelen bir gol vardı. Bu golde Babel’in kalitesi de önemli. Mükemmel bir şut attı. Futbolun içinde bunlar var. Devre arasında şunu söyledik, 'Gol atamadık ama iyiydik. Bu şekilde devam edelim' dedim. Bu yolda devam etmelerini istedim oyunculardan. Rakibin oyun tarzı da sizi etkiliyor. Hızlı kanat oyuncuları var. Topu kaybettiğimizde kanatlardan hızlı şekilde kalemize geldiler. Ama bunu da iyi savunduk. Takımı öne çıkarmak için biraz daha birlikte kalmaya ihtiyacımız var. Daha az enerji harcamalıyız. Rakip yarı alanda kalırsak, 70-80 metre geriye koşular yapmak zorunda kalmayız. İlk yarıda oyunumuz beni tatmin etti. Maç içinde geriye çekilmemiz gereken pozisyonlarda da iyiydik. Oyuncularımın üzerinde çok büyük baskı vardı bugün sahaya çıkarken. Dediğim gibi rakip yarı alanda topu daha çok tutmalıyız. Sürekli koşulan oyun, benim istediğim bir oyun değil, bu oyunun ortaya çıkmasına engel olmalıyız” dedi. Sözlerine ekleme yapan Cocu, takımdaki oyuncuları da değerlendirerek, “Bu akşamki performanslara parantez açmak gerekiyor. Diego Reyes takıma oturmuş gözüktü. Benzia’yı istediğimiz pozisyonlarda daha çok topla buluşturabildik. Slimani’yi biliyoruz ama takımın onu daha çok bilmesi gerekiyor. Bugün gerekli katkıyı sağladı. Jailson’ın arkadaşlarıyla İngilizce anlaşma konusunda sıkıntısı var, bunu aşmaya çalışıyor. Birbirimizle uyumumuzu daha iyi sağlarsak, daha iyi noktaya geleceğiz ama istediğimiz noktada değiliz” açıklamasını yaptı.

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş özeti, golleri İzle | FB-BJK geniş özeti İzle

“İçinde bulunduğumuz pozisyondan ben de memnun değilim”

Taraftarların karşılaşmanın ardından Ersun Yanal tezahüratları yapmasıyla ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan Cocu, “Futbol oyununun bir parçasıdır eleştirilmek. İçinde bulunduğum durumdan memnun değilim. Perşembe gününü konuşmak bile istemiyorum. İleri derecede kötü olduğumuz bir akşamdı. O maç da bugünü etkiledi. O maçı bu gayretle oynasaydık skor farklı olurdu ama bunu değiştiremezdik. İçinde bulunduğum pozisyondan mutlu olsam, bu benim için kötü bir tablo oluştururdu. Başkanımızla birlikte bir yola çıktık. Kulüpte bir değişim var ve bu süreçte her zaman işiniz zordur. Kötü ya da iyi kararlar verilir, bazı kararlar verilmez, ben sadece işime odaklandım. Büyük bir fark gördüm takımımda. Bu güvenle sahaya çıkmalıyız. Bu oyunu geliştirmemiz gerekiyor. Bu da benim sorumluluğumda. Taraftarlara tek söyleyeceğim, destekleri için teşekkür etmek. Eğer onlar memnun değilse, bu memnuniyetsizliği gidermemiz gerekiyor. Bu sabrın karşılığını vereceğiz” diyerek sözlerini sürdürdü.

“İstikrardan yanayım”

Kafasında bir 11 oluştuğunun altını çizen Cocu, “Çok fazla sakatlanan oyuncumuz olmadığı takdirde yüzde 95 civarında kafamda net bir 11 var. Çok fazla değişiklik yapmak istemiyorum ve bunu sevmiyorum. İstikrardan yanayım. Oyuncularımın birbirini iyi tanımasına ihtiyacımız var. Bizim saha içinde topsuz hareketliliğe daha çok ihtiyacımız var. Slimani arkaya bazı koşular yaptı. Ayew bir kez yaptı ve yüzde 100’lük pozisyon yakaladı. Ama bizim orta saha oyuncularımız biraz farklı. Oyunculara uyan bir sistem bulmak zorundasınız. Bu akşam Benzia’nın yaptıklarını fazlasıyla beğendim” diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...