Beşiktaş ağırladığı Kayserispor'u net skorla yendi

Düzenleyen:
Beşiktaş ağırladığı Kayserispor'u net skorla yendi

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar UEFA Avrupa Ligi’ndeki Malmö deplasmanı öncesi mutlak üç puan için çıktığı maçta buruk yıldızı Vagner Love’un golüyle öne geçti. İlk golde asist yapan Ricardo Quaresma zeka ürünü vuruşuyla skoru perçinledi

Murad Tamer

Beşiktaş geçtiğimiz hafta Kadıköy’de kaçırdığı galibiyetin acısını Kayserispor’dan çıkardı. Şenol Güneş derbide santrfor olmayan Babel’i oynatıp, oyuna sonradan Larin’i alıp yüzüne bakmadığı Vagner Love’a ilk 11’de şans vererek sürpriz yaptı. Sakıp Aytaç, Oğuzhan Berber, Şamil Cinaz, Deniz Türüç ile Hasan Hüseyin’den mahrum olarak Vodafone Park’a gelen Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri yine de cesurca hücuma çıkmaktan çekinmedi. İlk yarım saate Beşiktaş’ın hücum planı olmadığı görüldü. Takımın Ljajic’in 10 numarada oynamasına henüz alışamadığı farkedildi. Ligde ilk 11’de başlayan Love’un etkili oyunu ise Beşiktaş’ın haftalardır golcüsüz mücadele ettiğini gözler önüne serdi. Siyah-beyazlılara geldiğinden bu yana sıkıntılı günler yaşayan Brezilyalı yıldız 33’te Q7’nin asistiyle fileleri havalandırırken sanki kariyerinin ilk golünü atmışçasına sevinçliydi. 

Trivela devrede
10 numara bölgesini Ljajic’e devreden Oğuzhan ise yerini Tolgay’a bırakana kadar üzerinden yük kalkmışçasına daha rahat oynadı. Ayrıca siyah-beyazlıların kanatlardan orta yapmak yerine daha çok topu yere indirip göbekten hücum etmeye çalışması da dikkat çekiciydi. Kayserispor ikinci yarıya istekli başlarken, sarı-kırmızılıların sol beki Atila’nın 57’deki şutu az farkla auta çıktı. Siyah-beyazlılar yaklaşık 20 dakika oyunu rölantide tuttuktan sonra 71’de farkı 2’ye çıkardı. Gökhan Gönül’ün direkten dönen şutunu Q7 trivela ile ağlara gönderdi: 2-0. Love’un yerine 76’da oyuna giren Lens sağ kanada, Babel santrfora, Quaresma ise sola geçti. Son 10 dakikada hücumda geniş boşluklar bulan Beşiktaş fırsatları değerlendiremese de karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak perşembe günü deplasmanda oynanacak Malmö maçı öncesi moral depoladı.

Vagner Love geri döndü
Transferinden bu yana Beşiktaş’ta yüzü gülmeyen Vagner Love dün kendini buldu. Brezilyalı futbolcu 6 haftalık aranın ardından sahalara golle döndü. Oldukça hırslı ve istekli olması dikkatlerden kaçmayan yıldız oyuncu attığı ilk golden sonra büyük sevinç yaşadı.  Bu sezon görev yaptığı 4 resmî maçta oyuna sonradan giren tecrübeli oyuncu, Akhisarspor ile oynanan lig maçında oyuna sonradan girmiş ve 28 dakika mücadele etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...