Koç'un sabrı taştı! "Bu formanın ağırlığını anlayamadılar"

Düzenleyen:
Koç'un sabrı taştı! "Bu formanın ağırlığını anlayamadılar"

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor karşısında ağır bir mağlubiyet alan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un sabrı taştı. Maç sonunda taraftarlarla konuşan Koç, gelecekle ilgili olarak radikal kararların alınabileceğinin mesajını verdi.

Phillip Cocu yönetiminde Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ne çok kötü bir başlangıç yapan; 10 resmi maçta; 6 mağlubiyet, 2 beraberlik, 2 galibiyet alabilen Fenerbahçe'de Ali Koç, taraftarlardan özür diledi.

Çaykur Rizespor karşısında alınan 3 gollü mağlubiyetin ardından sarı-lacivertlilerde değişim sesleri yükselirken, Başkan Ali Koç, maç sonunda taraftarların yanına giderek ilerleyen günlerde takımda radikal kararların alınabileceğinin mesajını verdi.

Deplasman tribününde yer alan tarafların yanına giden Koç, "Sizlerden özür diliyorum. Dediğiniz gibi bu forma değerlidir, bu formanın ağırlığını anlayamadılar. Öyle ya da böyle başarılı olucaz size artık sabredin diyemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...