Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin Cocu kararı! Kocaman sürprizi olur mu?

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin Cocu kararı! Kocaman sürprizi olur mu?

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi Cocu'dan ümidi kesti. Sarı-Lacivertli yönetim daha sağlıklı bir karar verebilme adına milli arayı bekleyecek. Öte yandan teknik direktör Aykut Kocaman'ın, kendisine bir kez daha teklif yapılması halinde yeniden takıma dönüşe sıcak baktığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de bir numaralı gündem teknik direktör Phillip Cocu'nun geleceği... Çaykur Rizespor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet Sarı-Lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğratırken yönetim kanadında da Hollandalı olan güven iyice sarsıldı.

Fenerbahçe yönetimi, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'ndeki Spartak Trnava ve hafta sonu oynanacak Başakşehir maçları öncesinde herhangi bir değişiklik yapma düşüncesinde değil. Sarı-Lacivertli idareciler, bu iki maçı atlatıp milli arada soğukkanlı şekilde bir karar vermeyi planlıyor.
 
Ali Koç'un son kararını vereceği belirtilirken Skorer'in edindiği bilgiye göre; sezon başında yolların ayrıldığı Aykut Kocaman, kendisine bir kez daha teklif yapılması halinde yeniden takıma dönüşe sıcak bakıyor. 3 ay önce kulüple bağları kopan tecrübeli teknik adamın, bu duruma karşın göreve hazır olduğu belirtildi.
 
Kocaman'ın yakın çevresine, "Fenerbahçe'nin ihtiyacı varsa ben her zaman göreve hazırım. Normal şartlarda geçen sezon da Konya'yı bırakıp gelmemem gerekiyordu ama kulübün ihtiyacı olduğundan görevi kabul ettim." dediği ifade edildi.

Öte yandan bir başka yabancı teknik adamın başa getirilmesi yönünde yönetimde görüş bildiren isimlerin de olduğu konuşuluyor...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...