Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alman panteri

Alman panteri

SPOR Haberleri

Öz güvenli, çevik, refleksleri hızlı ve yan toplarda da çok başarılı. Fabri’nin gidişinden sonra oluşan bütün soru işaretlerini gideren Loris Karius’un performansı yüzleri güldürüyor

MURAD TAMER

Şampiyonlar Ligi finalinde geçen sezon yediği hatalı golün ardından Liverpool’dan ayrılarak Beşiktaş’ın yolunu tutan Loris Karius kafalardaki bütün soru işaretlerini kısa sürede giderdi. Fabri’nin Fulham’a transfer olmasından sonra kiralık olarak Beşiktaş’a gelen Alman eldiven takıma çabuk alıştı. Şu ana kadar 5 maça çıkan Karius, kurtarışlarının yanı sıra yer tutma becerisi, çevikliği, refleksleri ve yan toplardaki üstünlüğüyle bir kaleciden beklenen bütün ihtiyaçları karşılıyor. Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde yaptığı 6 kurtarışla, Şubat 2016’dan bu yana Beşiktaş’taki en iyi kaleci performansına imza atan isim olmayı başaran Alman file bekçisi, son oynanan Kayserispor maçında da kalesini gole kapatarak teknik heyet ve camianın iyice güvenini kazanmış oldu.

Tapusu alınacak
Loris Karius sadece kurtarışlarıyla değil, takım arkadaşlarıyla olan uyumuyla da beğeni topluyor. Savunma oyuncularıyla çok iyi anlaşan ve takım arkadaşlarını yönlendirmekte de oldukça becerikli olan 25 yaşındaki kaleci uzun yıllar siyah-beyazlı formayı taşıyabileceğinin de sinyallerini vermiş oldu. Liverpool’dan satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiralanan Alman eldivenin İstanbul’u çok sevdiği de biliniyor. Bu performansını sürdürmesi hâlinde Karius’un Beşiktaş macerası 2 yılda bitmeyecek gibi görünüyor. Alman file bekçisinin uzun yıllar Beşiktaş kalesini koruyarak takımın sembol isimlerinden biri olmasını isteyen Başkan Fikret Orman’ın, sözleşme bitimini beklemeden sezon sonunda Karius’un bonservisini almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Şimdi hedef Malmö
∂ UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe günü İsveç’in Malmö ekibiyle karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına başladı. Kayserispor galibiyetinin ardından bir gün izin yapan siyah-beyazlılar, BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde Şenol Güneş yönetiminde bir antrenman gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren idman, kondisyon çalışmasının ardından çift kale taktik maçıyla sona erdi. Bu arada maça Makedon hakem Aleksandar Stavrev atandı.

İkinci başkan Serdal Adalı
∂ Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı. İkinci başkanlığa Serdal Adalı getirilirken, asbaşkanlar Umut Güner ve Deniz Atalay ile genel sekreter Ahmet Ürkmezgil’in görevleri değişmedi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu da hukuktan sorumlu, icra kurulu ve transfer komitesi üyesi görevine devam edecek.

Babel şimdi ‘sarı’ oldu!
∂ Siyah-beyazlıların Hollandalı oyuncusu Ryan Babel yine saç rengini değiştirdi. Sezon önce saçını kırmızı renge boyatan Babel’den bir farklılık daha geldi. Yıldız oyuncu bu defa saçını sarıya boyattı. Berberden sıcağı sıcağına paylaştığı fotoğrafla yeni imajını gösteren Babel’in ilerleyen zamanda yeni bir renk deneyeceği de öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...