Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cocu'dan Ali Koç'a şok cevap!

Düzenleyen:
Cocu'dan Ali Koç'a şok cevap!

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin, Ç.Rize deplasmanında aldığı 3-0'lık mağlubiyet sonrası geleceği merak konusu olan Phillip Cocu konusunda dün beklenen hareketlilik yaşanmadı ama kapalı kapılar ardında görüşmeler gerçekleşti.

Hollandalı çalıştırıcıya haber yollayan Başkan Ali Koç'un, "Bu iş seninle olmayacak, bırakmanı istiyoruz" mesajını Cocu'ya iletildi. Fakat Cocu, "Ben bırakmam" diyerek işi yokuşa sürdü.

Dün kulübe gitmeyen Koç ve kurmayları, "Spartak Trnava ve Başakşehir maçlarını geçirelim. Milli takım arasında daha net karar vermek için vaktimiz olacak" görüşünde birleşti.

AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Cocu'nun görevine 'şimdilik' son verilmedi ancak iki kritik maçın ardından yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hollandalı teknik adamla ya anlaşma zemini aranacak ya da iş hukuki boyuta girecek.

Öte yandan Phillip Cocu, dün takımın rejenerasyon antrenmanında Can Bartu Tesisleri'ndeydi. Ancak Hollandalı çalıştırıcı takımın başında idmanda yer almadı.

Cocu'nun, Samandıra'da hem Başkan Ali Koç hem de Comolli ile bir dizi görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

MALİYETİ 3 MİLYON EURO

Fenerbahçe yönetimi, Cocu'nun görevine son verilmesi halinde ortaya çıkacak faturayı belirlemiş durumda.

Hollandalı teknik adam ve yardımcılarının gönderilmesi halinde yaklaşık 3 milyon euro'luk bir fatura ortaya çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...