Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den Abdullah Avcı bombası

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den Abdullah Avcı bombası

SPOR Haberleri

Cocu'yu göndermeyi planlayan Fenerbahçe için sürpriz bir isim ortaya çıktı. Abdullah Avcı...

Cocu'yu göndermeyi planlayan Fenerbahçe için sürpriz bir isim ortaya çıktı. Abdullah Avcı. İşte Abdullah Avcı iddialarının da yer aldığı liste. Yönetim bu süreçte takımı teslim edeceği yeni hoca için görüşmelerde bulunacak.

ERSUN YANAL'IN ARTILARI

1 - Hücum futbolunu benimsemesi camianın beklentisine uyuyor.
2 - Takımı en erken şampiyon yapan hoca
3 - Haksız şekilde gönderildiğine inanılıyor; ikinci bir şansı hak ettiği düşünülüyor.
4 - O da kulübü ve beklentileri biliyor.

AYKUT KOCAMAN'IN ARTILAR

1 - Sistemi savunma ağırlıklı olsa da takımı hep yarışta tutuyor.
2 - Kolay pes etmiyor, sonuna kadar hedefleri kovalıyor.
3 - Takımı, beklentileri ve Türk futbolunu iyi biliyor.

Abdullah Avcı sürprizi

Takımın başına yerli bir teknik adam getirmek isteyen yönetimin, Abdullah Avcı'yı da değerlendirmesi bekleniyor. Avcı'nın Medipol Başakşehir'de makine düzeninde işleyen sistemi ve her yıl zirveye oynaması takdir ediliyor.

Başarılı çalıştırıcı konusunda nabız yoklandıktan sonra teklif götürülebileceği dile getiriliyor.

İlk aday Kocaman

Yeni hoca için en güçlü adaylar Aykut Kocaman ile Ersun Yanal. Yönetim iki ismi de değerlendirdikten sonra kararını verecek. Kocaman bir adım önde.

Başkan Ali Koç sezon başında, "Yerli hoca ile çalışırsak bu Aykut Kocaman'dan başkası olmayacak" demişti. Ancak taraftarın istediği Yanal'ın ismi de masada ciddi şekilde yer alacak. İki isim arasında yönetimde fikir ayrılığı çıkabilir. Son sözü Ali Koç söyleyecek.

İSMİ GEÇEN YABANCI HOCALAR

Claudio Ranieri

COMOLLİ LİSTEYİ SUNDU...

Sportif direktör Damien Comolli'nin, Leicester City'yi Premier Lig şampiyonu yapan İtalyan teknik adam Claudio Ranieri, ismini Ali Koç'a teklif ettiği öğrenildi.

Laurent Blanc

YÖNETİM YABANCIDA ISRARLI

Yerli adaylar ise Aykut Kocaman ve Ersun Yanal olarak belinlendi. Yönetimin ise yabancı hocada kararlı olduğu öğrenildi. İlk aday ise Leicester'ı 2015/16 sezonunda Premier Lig şampiyonu yapan Ranieri.

Hasenhuttl

COCU'NUN MENAJERİ ÇAĞRILDI

F.Bahçe yönetiminin ayrıca bileti kesilen teknik direktör Cocu'nun menajerini İstanbul'a çağırdığı öğrenildi. Yönetim, Cocu'nun 1.9 milyon Euro'luk tazminatında indirim yapmaya çalışacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...