Euroleague ne zaman başlıyor? Euroleague ilk hafta fikstürü programı açıklandı

Düzenleyen:
Euroleague ne zaman başlıyor? Euroleague ilk hafta fikstürü programı açıklandı

SPOR Haberleri

Euroleague heyecanına sayılı günler kaldı. Euroleague ne zaman başlıyor? Euroleague ilk maçlar hangi gün oynanacak? Euroleague ilk hafta maçları ne zaman ve Euroleague ilk hafta fikstürü merak ediliyor. Basketbolda Euroleague heyecanının başlamasına sayılı günler kaldı. Sporseverler, heyecanlı bekleyişin ne zaman son bulacağını merak ediyor. Euroleague ne zaman başlıyor ve Euroleague ilk maçları ne zaman?

Euroleague için nefesler tutuldu! Basketbolda Avrupa'nın en iyi takımlarının karşılaştığı lig olan Euroleague için geri sayım devam ediyor. Euroleague 2018-2019 sezonunda Türkiye'yi Fenerbahçe, Anadoly Efes ve Darüşşafaka temsil edecek. Geçen yıl finale çıkan ancak şampiyonluğa uzanamayan Fenerbahçe, bu sene de iddiasını sürdürmek istiyor. Euroleague ne zaman başlıyor? Euroleague ilk maçları ne zaman ve Euroleague ilk hafta fikstürü... Merak edilenler sizlerle!

EUROLEAGUE NE ZAMAN BAŞLIYOR? EUROLEAGUE İLK MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Euroleague 2018-2019 sezonu için heyecan artıyor. Temsilcilerimiz bu yıl Euroleague'de yine Final-Four ve ardından şampiyonluk için yarışacak. Peki, Euroleague ne zaman başlayacak?

2 yıl önce 16 takımlı sisteme geçilen turnuvada, geçtiğimiz sezon Final Four'a Zalgiris, Fenerbahçe, Real Madrid ve CSKA kalmıştı. Finalde Fenerbahçe ile Real Madrid karşılaşırken, turnuvayı Real Madrid kazanmıştı.

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin 2017 yılında şampiyon olduğu ve geçtiğimiz sezonda da 2. olarak tamamladığı turnuvanın başlama tarihi 11 Ekim 2018 olarak belirtilmiş durumda. Turnuvanın ilk gününde, temsilcilerimizden Anadolu Efes ve Darüşşafaka da sahne alacak.

EuroLeague ilk hafta maç programı

11 Ekim - CSKA Moskova - Barcelona Lassa
11 Ekim - Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv
11 Ekim - Bayern - Anadolu Efes
11 Ekim - Real Madrid - Darüşşafaka

12 Ekim - Buducnost VOLI - Olimpia Milano
12 Ekim - Khimki - Olympiacos
12 Ekim - Zalgiris - Baskonia
12 Ekim - Fenerbahçe - Gran Canaria

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...