İsyan var!

İsyan var!

SPOR Haberleri

Video Yardımcı Hakem Sistemi'nin (VAR) rakiplerin lehine, kendilerinin aleyhine işlediğini düşünen Fikret Orman yönetimi, bugün hakem hatalarını tek tek görüntülerle sunacak

Murad Tamer

Video Yardımcı Hakem Sistemi'nin (VAR) Süper Lig'de hataları azaltacağı düşünülüyordu ama geride kalan 8 haftaya bakıldığında uygulamanın daha büyük kaosa yol açtığı görülüyor. Son olarak A. Konya deplasmanında 10 kişi oynamasına rağmen galibiyeti 90+3'te yediği golle kaçıran siyah-beyazlılarda VAR'a karşı öfke büyük. İlk yarıda skor 0-0 devam ederken Konyasporlu futbolcunun ceza sahası içinde topa elle müdahale etmesi VAR sisteminden izlenmiş ancak oyuna devam edilmişti. Beşiktaş'ın aleyhine verilen ikinci penaltıda ise Medel'in önce faule maruz kaldığı açık bir şekilde izlenebilmesine rağmen VAR sisteminden bunun görülmemesi camiayı çileden çıkardı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yönetim kurulu ile yaptığı görüşmeden sonra bugün bir basın toplantısı düzenleme kararı aldı.

Askıya alalım!
Vodafone Park'ta bugün 14.30'da başlayacak olan basın toplantısında, sezon başından bu yana VAR sistemine rağmen Beşiktaş'ın aleyhine verilen kararlar sunumda gösterilecek. Beşiktaş cephesinde VAR sisteminin Türkiye'de verimli olarak kullanılamadığı görüşü de hakim. Teknolojik olarak Türkiye'deki sistemin, Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndaki sistemle arasında çok büyük fark olmasının sıkıntılara yol açtığı düşünülüyor. Bu açıdan Beşiktaş Yönetimi'nin, VAR sisteminin teknolojik anlamda tam olarak hazır olana kadar kullanılmaması konusunda federasyona tavsiyede bulunması bekleniyor.   

Lens'in forma inadı
Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, ligdeki son 3 maçta fazla süre almamasına rağmen göz doldurdu. Son olarak Konyaspor deplasmanında oyuna girdikten sonra siyah-beyazlıları hareketlendiren yıldız oyuncu, takımını öne geçiren golü de atmayı  başardı. Oynadığı bölge itibarıyla Quaresma ile forma savaşı veren Lens'in, özellikle deplasman maçlarında Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından ilk 11'de görevlendirilmesi bekleniyor.

Kara Kartal havalanamıyor!
Lige 2 galibiyetle başlayan siyah-beyazlı ekip, sonraki 6 haftada ciddi puan kayıpları yaşadı. Beşiktaş son 4 haftada ise kazandığını bir sonraki hafta kaybetti. 5. haftada Yeni Malatyaspor'u mağlup eden Kartal, sonrasında Fenerbahçe ile berabere kalarak 2 puandan oldu. Ardından Kayserispor'u yenen Beşiktaş Konyaspor ile berabere kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...